Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Ispod maski se ne zna tko je mama, a tko sin: Osebujni duo viđen prvi put nakon tragične smrti oca i partnera
www.profimedia.hr

Mamu naziva blizankom

Ispod maski se ne zna tko je mama, a tko sin: Osebujni duo viđen prvi put nakon tragične smrti oca i partnera

Elizabeth i Damian Hurley često izlaze zajedno, putuju, fotkaju se za društvene mreže, a Damian neodoljivo podsjeća na zgodnu mamu u mlađim danima.

Nije tajna da je glumica Elizabeth Hurley povezana sa sinom Damianom.

Mama i sin često izlaze zajedno, putuju, fotkaju se za društvene mreže, a Damian neodoljivo podsjeća na zgodnu mamu u mlađim danima zbog čega postaje sve popularniji i traženiji u modnom svijetu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

(FOTO: www.profimedia.hr)

Nedavno je tako snimio beauty kampanju s Irinom Shayk i to za maskaru, jer zbog duge kose mnogi nisu sigurni kako Damian sebe doživljava, kao muškarca, ženu ili fluidnu osobu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damian Hurley (@damianhurley1) on Jul 22, 2020 at 10:21am PDT

>> Sin Elizabeth Hurley snimio reklamu s Irinom Shayk za maskaru: Čini li vam se da sve više sliči na ženu? 

To je i manje bitno, a nerazdvojni duo nedavno je viđen u šetnji Londonom u kojem su po prvi put viđeni zajedno nakon tragične smrti bivšeg oca i partnera, milijardera Stevea Binga

Podsjetimo, filmski mogul preminuo je u lipnju nakon pada s balkona svog apartmana na 27. katu koji je bio namjeran. Bingova karijera započela je kada je naslijedio 600 milijuna dolara od svog djeda investitora kada je imao samo 18 godina. Zbog toga je odustao od studiranja na slavnom Stanfordu i to sve kako bi se probio u Hollywoodu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damian Hurley (@damianhurley1) on Jun 10, 2020 at 7:48am PDT

>> Tragično preminuli mogul djecu nije priznavao bez DNK analize niti upoznao, a način na koji mu je dokazano drugo očinstvo uključivao je vađenje osobnog predmeta iz smeća 

Filmski investitor zaradio je još dodatne milijune u tvornici snova, kako često nazivaju Hollywood, a imao je brojne poznate i utjecajne prijatelje.

Bing je imao i vrlo zanimljiv ljubavni život, a široj javnosti postao je poznat kada je osvojio britansku ljepoticu Elizabeth Hurley. Par je proveo zajedno godinu dana kada je ona potvrdila da čeka njihovo prvo dijete 2001. godine.

(FOTO: www.profimedia.hr)

No, multimilijunaš poručio joj je kako smatra da dijete nije njegovo te je naglasio kako nikada nisu bili "eksluzivni", što nije bilo nimalo gentlemansko ponašanje. Ipak, DNK test potvrdio je ono što je tvrdila Liz, a njihov sin Damian Hurley rođen je u travnju 2002. godine.

"Izuzetno sam voljela Stephena tijekom 18 mjeseci koliko smo bili zajedno. Suprotno pogrešnim izvještajima, bili smo još uvijek jako sretni kad sam otkrila da sam trudna. Bila sam potpuno odana i vjerna Stephenu cijelo to vrijeme, jer me uvjeravao da je i on meni", jednom je prilikom otkrila Liz.

Naglasila je i kako od Stevea nije tražila nikakvu financijsku pomoć, čak ni onda kada je to naredio sud nakon postupka kojeg je pokrenuo on sam. Drugim riječima, bivša partnerica Hugha Granta odbila je njegovu financijsku pomoć nakon svega što je učinio, preciznije, odbila je 100 tisuća funti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damian Hurley (@damianhurley1) on Feb 9, 2020 at 1:57pm PST

>> Sin Elizabeth Hurley odao počast majci i rekreirao njenu poznatu haljinu sa zihericama 

Kad je Damian u travnju ove godine navršio 18 godina, vjerovalo se kako je dobio pravo na minimalni paušalni iznos od 1,7 milijuna funti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damian Hurley (@damianhurley1) on Jul 17, 2019 at 2:33pm PDT

Damian je 2019. godine pokrenuo pravnu bitku protiv svog djeda zbog nasljedstva, a sudac je presudio da je Damian pravi korisnik obiteljskih fondova.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!