Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
'Najzlobnija osoba koju sam ikad upoznao': Slavna voditeljica zlostavljala 11-godišnjeg dječaka?
www.profimedia.hr

Nove teške optužbe

'Najzlobnija osoba koju sam ikad upoznao': Slavna voditeljica zlostavljala 11-godišnjeg dječaka?

Ellen DeGeneres već se mjesecima bori s teškim optužbama na svoj račun.

Omiljena voditeljica i komičarka Ellen DeGeneres našla se u velikim problemima.

Naime, optužbe na njezin račun ne prestaju stizati od strane njezinih zaposlenika koji tvrde da je ih je zlostavljala na radnom mjestu te kako je užasna šefica, daleko od onoga kako se predstavlja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow) on Jul 16, 2020 at 8:16am PDT

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za mobbing ju je dosad optužilo 10-ak zaposlenika koji tvrde kako se pretvarala u potpuno drugu osobu kada bi se svjetla kamera ugasila. Dok je ispred kamera pomagala brojnim ljudima, s druge strane njezini su zaposlenici navodno trpjeli omalovažanje, strah i rasizam.

Tko god se pobunio dobio bi otkaz, a navodno su se otkazi dijelili i ovako šakom i kapom. Jedna je zaposlenica završila u mentalnoj ustanovi nakon pokušaja samoubojstva, a navodno voditeljica nije pokazala suosječćanje, baš kao ni za zaposlenike na bolovanjima.

Radilo se po minimalno 10 sati na dan, a kao razlog zašto su trpjeli takve stvari i odlazili kući u suzama, zaposlenici ističu činjenicu da se radi o jednom od najpopularnijih showova na svijetu te su mislili kako neće naći bolje radno mjesto.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Portia de Rossi (@portiaderossi) on Mar 27, 2020 at 7:05pm PDT

Sada se javio i sin jedne žene za koju je Ellen radila u agenciji za zapošljavanje koji tvrdi kako je i on bio žrtva njezinog zlostavljanja i to sa samo 11 godina.

"Grozio sam se kad bih morao nakon škole navratiti u agenciju. Ellen bi kritizirala moju težinu i moju odjeću. Govorila bi da sam glup i debeo. Bio sam samo dječak, a ona je bila odrasla žena koja je uživala u tome da me vidi uzrujanog", ispričao je danas 52-godišnji Ben Gravolet.

"Ona je jednostavno najzlobnija osoba koju sam ikad upoznao", zaključio je.

Pod optužbama se našao i njezin izvršni producent Kevin Leman i to onim seksualnim. Naime, on je od nekih zaposlenika navodno tražio oralni seks ili da on njih dodiruje, a drugi ga je jednom prilikom vidio kako se mazi s jednim zaposlenikom u svom automobilu te mu ljubi vrat. Njegove mete najčešće su bili niže rangirani zaposlenici i mladi kolege koji su mislili da nemaju dovoljno moći da mu se suprotstave. On je u pisanom priopćenju odbacio sve optužbe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Portia de Rossi (@portiaderossi) on Oct 7, 2019 at 11:39am PDT

"Počeo sam kao Ellenin osobni asistent prije 17 godina i posvetio sam se karijeri i došao do mjesta na kojem sam danas. Iako je moj posao scenarista takav da smišljam šale i povremeno u njima pretjeram, užasnut sam time što je moj pokušaj humora nekog uvrijedio. Oduvijek sam se trudio odnositi prema drugima s ljubaznošću, inkluzivnošću i poštovanjem. Tijekom cijelog svog rada na showu ni jednom nisam prijavljen kadrovskoj i šokiran sam ovim malicioznim i zavaravajućim člankom", poručio je Kevin na članak slavnog portala BuzzFeed koji je razgovarao s čak 36 zaposenika sa sličnim tvrdnjama.

Ellen se tada javno ispričala. "Očito se nešto promijenilo i razočarana sam saznanjem da nije bilo tako. Zbog toga mi je žao. Tko me poznaje, zna da je to suprotno onome u što vjerujem i čemu sam se nadala kad je riječ o našoj emisiji", napisala je Ellen nakon seksualnih optužbi.

Uz voditeljicu je stala i supruga, glumica Portia De Rossi ističući kako joj se namješta. Čini se kako Hollywood dobiva novu sapunicu...

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!