Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Jedan ju je emocionalno zlostavljao, a s drugim bila u ljubavnom trokutu: 'Svi moji bivši misle da sam luda'
www.profimedia.hr

popularna pjevačica

Jedan ju je emocionalno zlostavljao, a s drugim bila u ljubavnom trokutu: 'Svi moji bivši misle da sam luda'

Selena Gomez sada je u novom intervjuu u kojem je gostovala u YouTube videu s internetskom zvijezdom Nikkie Tutorials otkrila detalje iz svog ljubavnog života koji je, izgleda, trenutno na pauzi.

Jedna od najpoznatijih svjetskih pjevačica, Selena Gomez, nedavno je objavila svoj novi album pod nazivom "Rare".  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Selena Gomez (@selenagomez) Ruj 1, 2020 u 10:00 PDT

>>Teret slave, toksična veza, depresija: Selena Gomez pobijedila je sve probleme te dokazala kako nikad nije izgledala bolje

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sada je u novom intervjuu u kojem je gostovala u YouTube videu s internetskom zvijezdom Nikkie Tutorials otkrila detalje iz svog ljubavnog života koji je, izgleda, trenutno na pauzi. 

"Pomalo je teško pronaći nekoga dok si u karanteni", rekla je Selena kratko i jasno te dodala kako to sad nije poziv muškarcima da je izvedu van. 

"Pomalo je smiješno da pjevam pjesme u kojima kažem kako želim dečka i slično, no u stvarnosti ne mislim tako. Dečki, puno je posla s vama, rekla je. "Svi moji bivši misle da sam luda. No ja se ne zamaram tim", zaključila je. 

Pjevačici je najpoznatija veza bila ona s Justinom Bieberom koja se protezala godinama i bila itekako turbulentna. Bili su u vezi od 2010. do 2018., uz nekoliko prekida, a Justin je priznao kako je već 2017. "mutio" sa sadašnjom suprugom Hailey Bieber. 

Selena je otvoreno priznala da ju je Justin psihički i emocionalno zlostavljao što je i on sam priznao. "Bio sam loš dečko Seleni. Mislim da još puno toga nisam mogao oprostiti Seleni, a u to vrijeme toga još nisam ni bio svjestan. Tada sam 'odljepio' i bio divlji, nisam uopće mario za posljedice koje bi to moglo imati na Selenu. Pred kraj naše veze, odlučio sam uzeti vrijeme samo za sebe i posvetiti se sebi", rekao je jednom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena (@jelena2020_) Kol 20, 2020 u 12:58 PDT

>>Htjela ga dotaknuti, on se izmaknuo: Počeo je vezu s drugom, a onda se neugodno susreo s bivšom na pisti poznate revije

Iako ju je obilježila veza s kanadskom zvijezdom, Selena je bila u vezi s glumcem Orlandom Bloomom kao i pjevačem The Weekndom s kojim je također prolazila razne drame. 

Naime, pričalo se da se pjevač viđao s manekenkom Bellom Hadid pa se ovaj ljubavni trokut neko vrijeme provlačio kroz medije. Na kraju je Selena ponovno završila s Justinom, a The Weekndom s Bellom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @_xo_til_we_over_dose_ Vel 26, 2020 u 8:24 PST

Selenu su povezivali i s pjevačem One Directiona, Niallom Horanom, no on je to demantirao. 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!