Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Dogovarao je seks u troje i javljao se bivšoj dok je ona bila trudna, ali sada mu više neće opraštati
www.profimedia.hr

reperica se razvodi

Dogovarao je seks u troje i javljao se bivšoj dok je ona bila trudna, ali sada mu više neće opraštati

Podnijela je zahtjev za razvod, a traži i skrbništvo nad kćeri

Svi smo upoznati s dramom u kojoj je reperica Cardi B saznala da je suprug Offset vara. Dogodilo se to negdje sredinom 2019., a iako je tada rekla kako nema šanse da mu se ikada više vrati, čini se da joj je vrijeme ipak učinilo svoje. 

>>Cardi B otkrila zašto je Offsetu oprostila prevaru: 'Znam da sam razočarala mnogo žena' 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cardi B (@iamcardib) Srp 29, 2020 u 6:07 PDT

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Kada smo suprug i ja upali u probleme, varanje i sve to, odlučila sam ostati s njim i pokušati popraviti situaciju. Mnogo je ljudi bilo ljuto na mene, razočarala sam jako puno žena. Ali to je stvarni život. Ako voliš nekoga i prestaneš biti s njime, deprimiran si, a korisnici na društvenim mrežama ti govore da ne smiješ s njime razgovarati jer te varao. Na kraju uopće nisi sretan", rekla je reperica nakon svega. 

Ipak, fanovi se i dalje nisu mogli pomiriti s tim da je njihov uzor oprostio takve gadorije. Naime, Offse ju je varao na svakom koraku, a navodno nije stao s avanturama ni dok je Cardi bila u visokoj trudnoći. Samo je nekoliko dana prije rođenja kćerkice s nepoznatim ženama dogovarao seks u troje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cardi B (@iamcardib) Lip 22, 2020 u 4:02 PDT

 

U porukama koje su izašle u javnost reper je dogovarao seks sa ženom pod imenom Summer Bunni i repericom Cuban Doll, a na Instagramu ih je objavila treća žena te tagirala Cardi kako bi ih vidjela. Reper se tada ponudio da im plati prijevoz zrakoplovom do Atlante kako bi proveo noć s njima, a one su pristale.

Onda se oglasila i reperova bivša djevojka Shya L'amour s kojom ima kćer Kaleu te javno podijelila poruke koje joj on slao u lipnju 2018. godine, točnije kada je već bio godinu dana u braku te dok mu je supruga bila trudna. 

Reper je bivšu djevojku tada molio da se posljednji put vide i imaju odnose, a kada ga je odbila, prestao je plaćati alimentaciju.

>>Procurile poruke: Dok je ona bila trudna, suprug reperice Cardi B bivšu je doslovno molio za još jednu zajedničku noć

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cardi B (@iamcardib) Svi 10, 2020 u 5:00 PDT

"Htjela sam se suzdržati od objavljivanja ovog razgovora, ali on i njegova ku*** nemaju poštovanja prema meni, iako sam ja srdačna i suosjećajna", napisala je Shya te poručila kako se ona ne igra s Bogom na taj način. "Jedina stvar zbog koje se trebam viđati s oženjenim muškarcem je zbog naše kćeri", poručila je svom bivšem dečku preko poruka.

A iako mu je u početku oprostila, izgleda da je Cardi promijenila svoju odluku. Naime, podnijela je zahtjev za razvod nakon tri godine braka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cardi B (@iamcardib) Srp 10, 2020 u 8:23 PDT

 

Također, tražila je primarno i pravno skrbništvo nad njihovom zajedničkom kćerkicom Kulture. Koja je sad kap prelila kašu, pitanje je, ali sigurno ćemo uskoro sve saznati.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!