Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Fotograf kojeg je Ratajkowski optužila za napastovanje: 'Svjesni ste o kome pričamo? Ta cura je bila gola u spotu!'
Instagram

ŠOKIRAO ODGOVOROM

Fotograf kojeg je Ratajkowski optužila za napastovanje: 'Svjesni ste o kome pričamo? Ta cura je bila gola u spotu!'

Kako je sama otkrila u eseju koji je napisala za NY mag, u Lederov dom poslao ju je agent na neplaćeno snimanje u donjem rublju, a bilo je predviđeno da ona tamo i prespava.

Jedna od najpoznatijih manekenki svijeta Emily Ratajkowski optužila je fotografa Jonathana Ledera da ju je seksualno napastovao tijekom snimanja u njegovom domu u Catskillsu 2012. godine. 

Kako je sama otkrila u eseju koji je napisala za NY mag, u Lederov dom poslao ju je agent na neplaćeno snimanje u donjem rublju, a bilo je predviđeno da ona tamo i prespava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on Sep 15, 2020 at 5:40am PDT

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Editorijal se snimao za časopis Darius. "Čim sam se skinula, dio mene se ugasio. Počela sam plutati izvan sebe, gledala se kako se vraćam na krevet. Savila sam leđa, napućila usne, razmišljajući kako izgledam na kameri. Blicevi su bili toliko jaki, a popila sam dosta vina da su crne mrlje pred mojim očima bile sve veće", započela je Emily.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on Sep 5, 2020 at 3:21pm PDT

Kad je šminkerica otišla na spavanje, ona i fotograf pokrili su se dekom na kauču, a njemu se jako svidjelo to što ona trlja stopala da se ugrije. Tada ju je počeo ispitivati o dečkima.

"Većina onog kasnije mi je u magli, osim toga kako sam se osjećala. Ne sjećam se ljubljenja, ali sjećam se njegovih prstiju iznenada u meni. Sve snažnije i snažnije, gurao ih je i gurao kao što me nitko nikad nije dirao dotad ni otad. Osjećala sam svoj oblik, sve izbočine i zbilja me boljelo. Instinktivno sam ga primila za zapešće i izvukla ga iz sebe. Nisam ništa rekla. Ustao je i otišao stepenicama u tamu", napisala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on Jul 29, 2020 at 10:07am PDT

Fotograf je sve optužbe odbacio te ih nazvao "djetinjastima i jeftinima", a onda je uvrijedio manekenku. "Svjesni ste o kome pričamo? Ta cura je tad bila gola u časopisu Treats i potpuno gola skakutala u spotu Robina Thickea. Zaista želite da netko vjeruje da je ona bila žrtva?" rekao je za New York Magazine.

Njegov glasnogovornik tvrdi da manekenka zna da nema pravne osnove da stopira objavu tih fotografija te ga je zato optužila za seksualno zlostavljanje.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!