Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Udala se 'ruska Pepeljuga' koju je iz siromaštva spasila ljepota: Prvi suprug uništio im je brak porocima i ljubomorom, a drugi je pravi princ
www.profimedia.hr

OD TRŽNICE DO SVJETSKIH NASLOVNICA

Udala se 'ruska Pepeljuga' koju je iz siromaštva spasila ljepota: Prvi suprug uništio im je brak porocima i ljubomorom, a drugi je pravi princ

Natalia Vodianova ruska je manekenka koju je iz siromaštva izvukla ljepota.

Bivša ruska manekenka Natalia Vodianova udala se u Parizu za bogataša i filantropa  Antoinea Arnaulta, čija obitelj posjeduje LVMH grupaciju.

Par se vjenčao u gradskoj vijećnici u društvu obitelji i najbližih prijatelja i to nakon gotovo deset godina veze u kojoj je rođeno dvoje djece. Radi se o 6-godišnjem Maximu i dvije godine mlađem Romanu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalia Vodianova (@natasupernova) on Sep 21, 2020 at 8:15am PDT

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

38-godišnju ljepoticu mediji često nazivaju "modernom Pepeljugom" koju je izgled izvukao iz teškog siromaštva u kojem je živjela, dok danas ima milijune na računu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalia Vodianova (@natasupernova) on Jun 19, 2020 at 8:01am PDT

Natalia je rođena u malom selu u kojem je živjela sa samohranom majkom i autističnom sestrom, a od malih nogu ljepotica je radila s majkom na tržnici, gdje je prodavala voće i povrće. Modni agent primijetio ju je na toj istoj tržnici na kojoj je radila, nakon toga Natalia se sa svega 17 godina odselila u Pariz, a do 20. godine imala zaradu od oko 20 milijuna dolara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalia Vodianova (@natasupernova) on Feb 25, 2020 at 7:30am PST

Ruskinja iza sebe ima jedan propali i ne tako lijepi brak kako je to možda izgledalo prema van.

Radi se o bogatom biznismenu Justinu Portmanu kojeg je upoznala na jednoj gala večeri u Parizu 2001. godine i iste se godine udala za njega u osmom mjesecu trudnoće. Par je bio u braku do 2011. godine, a manekenka mu je rodila još dvoje djece. 

(FOTO: www.profimedia.hr)

Iako su u javnosti uvijek izgledali jako sretno, Justin je imao problema s alkoholom, ljubomorom i posesivnošću što Natalia više nije mogla trpiti. Ipak, nakon razvoda, aristokrat je otkrio kako je zbog te veze morao na rehabilitaciju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalia Vodianova (@natasupernova) on Jan 20, 2020 at 8:47am PST

"Ponašala se prema meni kao da me se srami. Kad je razvod okončan, otišao sam na rehabilitaciju. Poslije smo se čuli i rekla mi je da joj ne nedostajem i da joj ne pada na pamet da ponovno budemo obitelj", otkrio je jednom prilikom, no ona je tada već bila u vezi s novopečenim suprugom.

Čestitamo!

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!