Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Bila je trudna i u Hrvatskoj, ali se to nije vidjelo: Tamara Ecclestone u tajnosti rodila drugo dijete
Ivo Cagalj/PIXSELL

DOBRO JE SKRIVALA

Bila je trudna i u Hrvatskoj, ali se to nije vidjelo: Tamara Ecclestone u tajnosti rodila drugo dijete

Kći milijardera i bivšeg šefa Formule 1 Bernieja Ecclestonea i najbogatije Hrvatice Slavice Ecclestone djevojčici je dala ima Serena, a do samog je kraja skrivala sretne vijesti.

Tamara Ecclestone i njezin suprug Jay Rutland postali su roditelji po drugi put.

Kći milijardera i bivšeg šefa Formule 1 Bernieja Ecclestonea i najbogatije Hrvatice Slavice Ecclestone djevojčici je dala ima Serena, a do samog je kraja skrivala sretne vijesti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on Jun 18, 2020 at 10:24am PDT

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

To je radila i u Hrvatskoj gdje se ovog ljeta odmarala s obitelji čak mjesec dana na luksuznoj tatinoj jahti "Petara", a s njom je tada bila i njezina sestra Petra Ecclestone, njezin partner Sam Palmer i Petrina djeca.

>> Bogatašica koja je nedavno napustila Hrvatsku stalno je na meti kritika: Prvo se hvalisala luksuzom, a onda je šokirala nezdravim odnosom s kćeri

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on Jun 28, 2020 at 1:13pm PDT

Britanski Daily Mail prenosi da je 36-godišnjakinja dijete rodila u bolnici u blizini švicarskog Berna prije tjedan dana. Ona i tri godine stariji suprug već imaju petogodišnju kćer Sophiju koja je centar njihovog svijeta.

>> Nekad je rođendane slavila u napirlitanim izdanjima na raskošnim zabavama: Ovaj put slavila je u Trogiru s obitelji, bez šminke i u haljini kakvu nose i obične smrtnice

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on Jul 30, 2020 at 8:57am PDT

"Apsolutno sam oduševljen što sam ponovno djed. Tamara je prije tjedan dana rodila djevojčicu u istoj bolnici u kojoj je rođen i moj sin Ace. Majka i dijete su sjajno, malena je prekrasna. Ime joj je Serena i obje se već nalaze u okolici Gstaada. Serena i Ace su gotovi vršnjaci pa će se moći igrati zajedno kada budu malo stariji. Oduševljen sam što je malena Serena konačno s nama, sada imam priličnu kolekciju unuka", izjavio je Bernie za Daily Mail koji je četvrti put postao otac početkom srpnja u 90. godini života.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!