Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Prošetala je brutalne noge u minici, a šok je zavladao kad se okrenula i otkrila tko je
www.profimedia.hr

55 godina??

Prošetala je brutalne noge u minici, a šok je zavladao kad se okrenula i otkrila tko je

Famke Janssen s godinama je popuštala pod pritiskom okrutne holivudske industrije koja ženama ne dopušta da uopće stare, a kamo li dostojanstveno, zbog čega je njezino lice danas deformirano.

Danas 55-godišnja Famke Janssen u Hollywood je stigla iz Nizozemske. 

Lijepa glumica je bez problema dobivala uloge, jer je imala prelijepo lice kojem su se divila oba spola. Ipak, s vremenom, popuštala je pod pritiskom okrutne holivudske industrije koja ženama ne dopušta da uopće stare, a kamo li dostojanstveno, zbog čega se brojne odlučuju za razne estetske zahvate i korekcije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>> Kakva je to bila ljepotica, no glumica Famke Janssen danas jedva može otvoriti oči ili nasmijati se zbog botoksa i odlazaka pod nož

(FOTO: www.profimedia.hr)

Nažalost, Famke je pretjerala s njima te je s vremenom deformirala lice, no još uvijek ju rado pamtimo iz dana prije operacija.

(FOTO: www.profimedia.hr)

Ovoga puta, glumica je u središte pozornosti stigla zbog kratke, bež minice koju je izabrala za vožnju biciklom po Manhattanu, a iskombinirala ju je na crnu vestu i visoke, kaubojske čizme.

>> Dance kraljica Ivana Banfić na starim fotkama neodoljivo podsjeća na holivudsku glumicu prije operacija kojima je uništila prelijepo lice

(FOTO: www.profimedia.hr)

U toj je kombinaciji istaknula vitke noge, a zaigrani stajling spustio joj je godine te su mnogi komentirali kako izgleda poput djevojčice.

(FOTO: www.profimedia.hr)

Famke iza sebe ima jedan propali brak s Todom Williamsom koji je potrajao od 1995. do 2000. godine, no nakon toga se više nije udavala te nema djece. Također, ne zna se ni tko je kasnije osvajao njezino srce, no glumicu se često može vidjeti kako uživa s prijateljima u šetnjama te na večerama.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!