Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Potresla svijet fotkama mrtvorođenog sina, a sada je objasnila zašto ih je objavila
Instagram

prestrašno

Potresla svijet fotkama mrtvorođenog sina, a sada je objasnila zašto ih je objavila

Priča koja je pogodila svakoga tko ju je vidio i čuo...

Manekenka Chrissy Teigen početkom mjeseca na društvenim je mrežama objavila fotke koje nikoga nisu ostavile ravnodušnim. 

Tada je sa svijetom podijelila da je pobacila u petom mjesecu trudnoće objavivši nekoliko crno-bijelih fotografija iz bolnice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

(FOTO: Instagram) 

>>Fotografije koje je preteško gledati: Slavna manekenka pobacila u petom mjesecu trudnoće

"Šokirani smo i u dubokoj boli o kojoj samo čujete, u onoj boli koju nikada prije nismo osjetili. Nismo uspjeli zaustaviti krvarenje i dati bebi potrebnu tekućinu, unatoč vrećicama i vrećicama transfuzije krvi. Jednostavno nije bilo dovoljno. Nikada ne odlučujemo o imenima beba do zadnjeg trenutka, neposredno prije nego što napustimo bolnicu. Ali smo iz nekog razloga ovog dječaka u mom trbuhu počeli zvati Jack. Dakle, on će nam uvijek biti Jack. Jack se toliko trudio da bude dio naše male obitelji i bit će zauvijek. Našem Jacku - tako mi je žao što je bilo toliko komplikacija da ti nismo mogli dati dom potreban za preživljavanje. Uvijek ćemo te voljeti", poručila je tada shrvana Chrissy uz koju je čitavo vrijeme bio i suprug, glazbenik John Legend.

(FOTO: Instagram) 

No, nakon što je objavila fotke na kojima drži mrtvorođenog sina, dobila je mnoštvo kritika. Sada je odlučila ispričati zašto ih je objavila. 

"Inzistirala sam na tome da John i moja majka sve slikaju, koliko god neugodno bude. Znala sam da se ovog trenutka moram sjećati kao i najljepših trenutaka u našem braku, onih kad smo se vjenčali i kad se rodilo prvo dvoje djece. Morala sam podijeliti svoju priču", rekla je. 

(FOTO: Instagram) 

"Ne mogu vam reći koliko me briga što vam se ne sviđaju fotografije. Nije me briga što vi to ne biste napravili. Preživjela sam, odlučila sam to učiniti i više od svega ove fotografije nisu za nikoga, već za ljude koji su ovo proživjeli ili su dovoljno znatiželjni. Ove su fotografije samo za ljude koji ih trebaju. Ono što ostali misle nije važno", napisala je.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!