Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Reakcija kraljevske obitelji na gubitak djeteta Harryja i Meghan iznenadila javnost
www.profimedia.hr

REAGIRALI SU

Reakcija kraljevske obitelji na gubitak djeteta Harryja i Meghan iznenadila javnost

Zakopavanje ratne sjekira ili gluma za javnost, to na kraju dana znaju samo glavni akteri...

Meghan Markle u srpnju je pobacila drugo dijete.

Dogodilo se to nedugo nakon što je sa suprugom, princem Harryjem preselila iz Velike Britanije u SAD, a tužne vijesti potvrdila je za New York Times emotivnim tekstom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>> Šokantno priznanje: Meghan Markle je izgubila bebu

"Nakon što sam promijenila pelenu Archieju osjetila sam oštar grč. Spustila sam se na pod s njim u naručju pjevušeći mu uspavanku kako bismo oboje bili mirni, ali ta melodija je bila u potpunosti suprotna mom osjećaju da nešto nije u redu. Znala sam da dok sam u naručju držala prvorođeno dijete, da gubim drugo", napisala je Meghan.

Vojvotkinji je pozlilo u njihovom domu u Los Angelesu nakon čega je završila u bolnici. Nekoliko sati kasnije probudila se u bolnici, a uz nju je bio neutješni princ.

"Nekoliko sati kasnije ležala sam u bolničkom krevetu, držeći supruga za ruku. Osjetila sam njegov dlan i poljubila mu ruke, mokre od suza. Zurila sam u hladne bijele zidove, a oči su mi bile pune suza, staklene. Razmišljala sam samo kako ćemo se oporaviti od ovoga", dodala je Meghan za koju je taj tužan dan započeo kao svaki drugi te nije niti slutila da će se dogoditi tragedija.

Iako se od početka šuškalo kako Harryjeva obitelj ne može smisliti Meghan te kako ju krivi za odlazak njihove obitelji iz Velike Britanije u SAD, sada je otkriveno kako su im svi dali bezuvjetnu podršku u teškim trenucima.

"Princ Charles bio je podrška Harryju i Meghan tijekom njihova perioda tugovanja. Cijela je kraljevska obitelj jako tužna zbog Harryja i Meghan", otkrio je za američke medije izvor blizak obitelji.

Iz Buckinghamske palače izjavili su i da je Meghanin pobačaj iznimno osobna stvar. Zakopavanje ratne sjekira ili gluma za javnost, to na kraju dana znaju samo glavni akteri...

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!