Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Varao ju je dok je rađala njihovo dijete, a ona se ponovno uselila pod njegov krov
www.profimedia.hr

pa je li moguće?

Varao ju je dok je rađala njihovo dijete, a ona se ponovno uselila pod njegov krov

A kako mu je Kardashianka oprostila grijehe i dalje se mnogi pitaju.

I dalje nitko ne može vjerovati da su Khloe Kardashian i Tristan Thompson ponovno zajedno. A sada se počelo šuškati i da će živjeti pod istim krovom. 

 

Naime, košarkaš je potpisao dvogodišnji ugovor s Boston Celticsima, a čini se da će ga Khloe pratiti te da će zajedno živjeti u Bostonu kao i Los Angelesu, rekao je jedan izvor za US Weekly. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>>Najomraženiji celebrity par: Oprostila mu je prevaru sa sestrinom prijateljicom, ali o njemu svejedno govori sve najbolje

"Svi Khloeini prijatelji vole Tristana. Iako je ono što je učinio bilo užasno, znaju da je dobar čovjek i Khloe je jako ustrajna u tome da njihov odnos uspije", dodao je izvor. 

 

A kako mu je Kardashianka oprostila grijehe i dalje se mnogi pitaju. Podsjetimo, Tristan se od početka nije lijepo ponašao prema svojoj partnerici koju je varao s nekoliko žena, a navodno i prijateljicama njezinih sestara, Jordyn Woods i Larsom Pippen. Također, kamere su ga nekoliko puta uhvatile kako izmjenjuje nježnosti s nepoznatim djevojkama po noćnim klubovima, zbog čega je Khloe imala slomove živaca i pred kamerama.

Ipak je najveći skandal u medijima izazvala vijest da je završio s najboljom prijateljicom Kylie Jenner, Jordyn Woods. O tome su apsolutno svi pričali i pisali, a Jordyn je u tom trenutku, zajedno s Tristanom, postala najomraženija celebrity ličnost.

Jasno je da ju je Kylie odmah izbrisala iz svog života, ali izgleda da Tristana nije dočekala ista sudbina. Unatoč svemu, Khloe je uvijek javno branila oca svog djeteta, zbog čega su je počeli napadati i najvjerniji obožavatelji, poručujući joj kako to ne bi trebala raditi jer se on neće promijeniti. 

Ali, Khloe je odlučila krenuti svojim putem i ignorirati sve savjete koje je dobila. 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!