Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Najgori celebrity razvod u povijesti: Glazbenog mogula bivša supruga optužuje za izgladnjivanje i zlostavljanje
www.profimedia.hr

MOGLO BI POTRAJATI GODINAMA

Najgori celebrity razvod u povijesti: Glazbenog mogula bivša supruga optužuje za izgladnjivanje i zlostavljanje

Par se još uvijek nije razveo, a parnica traje već nekoliko mjeseci.

Nakon 24 godine braka, reper i milijarder Andre Young, poznatiji kao Dr Dre, obznanio je javnosti da se razvodi od supruge Nicole

Zahtjev za razvod podnijela je Nicole, a zatražila je da joj Young na mjesečnoj bazi plaća dva milijuna dolara kao privremenu naknadu nakon razvoda te pet milijuna dolara za podmirenje sudskih troškova. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Par se još uvijek nije razveo, a parnica traje već nekoliko mjeseci. Naime, Nicole je optužila svog uskoro bivšeg supruga da je pokušava izgladnjeti i ostaviti bez ičega što smatra direktnim psihičkim i fizičkim zlostavljanjem. 

Nicole je zatražila da se pregleda 50 dokumenata koji će potvrditi da joj Young mora isplatiti novac. 

"Nicole nije bila zaposlena tijekom 24-godišnjeg braka. Umjesto toga, bila je kod kuće i odgajala njihovu djecu. Tijekom braka stranke su prikupile imovinu vrijednu gotovo milijardu dolara. Svejedno, Andre odbija platiti bračnu naknadu Nicole i podmiriti troškove suđenja. Ukratko, pokušava je izgladnjeti i išetati iz razvoda s cijelom njihovom imovinom, ostavljajući je gotovo bez ičega",stoji u sudskom dokumentu.

Kako pišu američki mediji, Young odbija predati dokumente sve dok Nicole ne potpiše ugovor o šutnji kojim se obvezuje da njegove tajne neće doći u javnost. 

Young je navodno uništio predbračni ugovor koji su potpisali 1996. godine još kada je mislio da se nikada neće razvesti od supruge zbog čega se ona još više ima pravo pozvati na novac koji joj pripada. 

Inače, Nicole i Andre u braku su bili 24 godine, a imaju i dvoje djece, sina Truicea i kći Truly. Reper ima još petero djece koje je dobio s različitim ženama prije nego je oženio Nicole. 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!