Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Bez odjeće virila iz grmlja: Mlada influencerica pronađena mrtva uz cestu
Instagram

traje istraga

Bez odjeće virila iz grmlja: Mlada influencerica pronađena mrtva uz cestu

Njezina majka Stacey Robinault za američke je medije rekla da je Alexis nestala nakon što se na Dan zahvalnosti posvađala sa zasad neidentificiranom osobom.

Alexis Sharkey, 26-godišnja influencerica iz Texasa, pronađena je mrtva nakon što je nestala dan nakon američkog Dana zahvalnosti. 

 

Pronašli su njezino golo tijelo kada su uočili noge kako vire iz grmlja. Njezina majka Stacey Robinault za američke je medije rekla da je Alexis nestala nakon što se na Dan zahvalnosti posvađala sa zasad neidentificiranom osobom. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Influencerica, koju prati skoro 32 tisuće obožavatelja, na tijelu nije imala vidljivih ozljeda, a trenutno traje istraga o njezinoj smrti. Majka je ispričala da se nije odvezla svojim autom na dan kad je nestala te da se posljednji put s prijateljima čula taj dan oko 18 sati.

 

"Dan zahvalnosti je bio naporan dan i njoj i nama, pa smo se samo usputno čuli porukama. A petak, iskreno, petak nam je promakao. Bio je naporan dan, nismo taj dan ni pričali, a onda je ona nestala u petak navečer. Otad je nismo ni vidjeli ni čuli", ispričala je njena majka prije nego štu su pronašli. Nakon pronalaska, izjavila je kako to nikako ne može biti nesretan slučaj.

 

Alexisin suprug oprostio se on nje na društvenim mrežama. "Nikad nisam vidio ni osjetio takvu ljepotu. Ti si moj svijet. Učinila si mi život nevjerojatnim, dala smisao mom postojanju. I pokazala mi kako zapravo voljeti", napisao je.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!