Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Može li besramnije? Pjevačicu je izdao netko od bliskih prijatelja, a sad je krenula u lov na njegovu glavu
Instagram

TKO JE CINKAO RITU?

Može li besramnije? Pjevačicu je izdao netko od bliskih prijatelja, a sad je krenula u lov na njegovu glavu

Rita je nedavno proslavila okrugli 30. rođendan velikim partyjem unatoč pandemiji koronavirusa, lockdownu i zabrani takvih okupljanja, a javnost ju je jednoglasno napala kako je bahata i bezosjećajna.

Ako je netko trenutno omražen, to je svakako britanska pjevačica Rita Ora

Rita je nedavno proslavila okrugli 30. rođendan velikim partyjem unatoč pandemiji koronavirusa, lockdownu i zabrani takvih okupljanja, a javnost ju je jednoglasno napala kako je bahata i bezosjećajna. Naime, na Instagramu je objavila fotke sa slavlja na kojima se vidi prostorija puna balona, cvijeća i poklona, a na proslavu je navodno došlo čak 30 ljudi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Slavlje se održalo u restoranu "Casa Cruz" u Londonu, a strani mediji navode kako se partijalo do ranih jutarnjih sati. Na lokaciju je stigla i policija koja je dobila prijavu da se u restoranu održava proslava s velikim brojem ljudi. 

>> Gosti u restoran dolazili na stražnji ulaz: Pjevačica organizirala veliko rođendansko slavlje iako je zabranjeno

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

"Policija je pozvana u 21:01 u subotu s informacijom da netko krši sigurnosne mjere", rečeno je za portal MailOnline. "Bilo je mnogo gostiju. Svi su bili odjeveni veoma glamurozno te su svi u zgradu ušli na stražnji ulaz. S prednje strane stajali su zaštitari koji su pazili da nitko drugi ne uđe", pisao je portal dok još nisu došle fotografije koje sve to dokazuju. Vlasnik restorana navodno nije znao da se u restoranu događa ikakav događaj.

Pjevačica se javno ispričala zbog ponašanja, no ponovno su procurile informacije zbog kojih Riti neće biti drago. Naime, navodno je dotična pokrenula privatnu istragu da sazna tko je od njezinih bliskih prijatelja otkucao da je organizirala tulum. Naravno, deset tisuća funti kazne nije ju toliko zabrinulo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

>> Procurile snimke ilegalnog tuluma pjevačice koja je proglašena bahatom i bezosjećajnom, intervenirala i policija

"Smišlja plan i postavlja zamku. Uznemirena je i paranoična, sumnja da ju je odao netko iz vlastita društva. Zabava je trebala biti tajna, a na vratima restorana pojavili su se policajci i fotografi. Rita ne isključuje niti mogućnost da joj je htjela napakostiti osoba koja nije dobila pozivnicu za rođendansku zabavu", otkrio je izvor blizak slavljenici koja se ispričala zbog "svoje ozbiljne i neoprostive pogreške u prosudbi".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Otkazala je čak i gostovanje u u TV emisiji "Jonathan Ross Show", no privatno je u "lovu na glavu" party zviždača. Može li besramnije, Rita?

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!