Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Osvojio je jednu od najljepših žena svijeta nakon što ga je bivša pljuvala gdje je god stigla
www.profimedia.hr

PRONAŠAO ONU PRAVU

Osvojio je jednu od najljepših žena svijeta nakon što ga je bivša pljuvala gdje je god stigla

Prelijepa manekenka i glumac svoju romansu žive već deset godina, a njihova kruna ljubavi je sinčić Jack.

Jason Statham i Rosie Huntington-Whiteley jedan su od najatraktivnijih holivudskih parova.

Prelijepa manekenka i glumac svoju romansu žive već deset godina, a njihova kruna ljubavi je sinčić Jack. 52-godišnji glumac slavnu je ljepoticu upoznao davne 2010. godine na jednom glazbenom festivalu, no par je dugo tajio da je u vezi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

I dan danas su vrlo tajnoviti u vezi svog odnosa, no on zaista izgleda iskreno i idilično, zbog čega su jedan od omiljenih parova.

(FOTO: www.profimedia.hr)

Pola godine nakon početka ljubavi, par se prvi put pojavio zajedno u javnosti te počeo živjeti zajedno, a plavokosa ljepotica često ističe kako se u Jasona zaljubila jer ju stalno nasmijava te joj je uvijek i u svemu najveća podrška.

U siječnju 2016. godine Rosie se na dodjeli Zlatnih globusa pojavila s dijamantnim prstenom na ruci, iako se prethodno šuškalo kako je par prekinuo jer se on nije želio skrasiti. Godinu dana kasnije, manekenka je potvrdila trudnoću tijekom romantičnog odmora na egzotičnoj lokaciji, a u ljeto iste godine rođen je sinčić Jack.

Par još uvijek nije stao pred oltar ili jest u tajnosti.

Prije Rosie, Jason je bio u vezi s voditeljicom i glumicom Kelly Brook, a bili su i zaručeni. Nakon njihovog prekida 2004., Brook je koristila svaku priliku da kritizira Jasona, a popljuvala je i njegovu prosidbu. Tako je jednom prilikom komentirala kako nije imao novaca u vrijeme kada je bio s njom te kako niti jedna njezina prosidba nije bila romantična, pa čak ni Jasonova.

(FOTO: www.profimedia.hr)

Uz to, istaknula je kako je u to vrijeme bila potpuno drugačija osoba nego danas te kako je nakon svake propale veze naučila što želi i zaslužuje.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!