Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Izašao trailer za film Salme Hayek koji se snimao u Splitu: Tada je nastao video u kojem je poručila 'Volim te, Hrvatska'
Screenshot YouTube

VIDE SE RIVA, VIDILICA...

Izašao trailer za film Salme Hayek koji se snimao u Splitu: Tada je nastao video u kojem je poručila 'Volim te, Hrvatska'

Salma Hayek i Owen Wilson posjetili su Hrvatsku u srpnju 2019. godine zbog snimanja filma "Bliss".

Izašla je najava za znanstvenofantastični film "Bliss" u kojem glume Salma Hayek i Owen Wilson.

Film će posebno zanimati Hrvati i Hrvatice, jer je djelomično sniman u Lijepoj našoj, točnije u Splitu te na Lopudu. Bilo je to u srpnju 2019. godine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Splitu su kadrove snimali na Vidilici, u Galeriji Meštrović, rivi i na Prokurativama, a tada je Salma objavila video noćne vožnje gliserom pored kojeg je poručila "Volim te, Hrvatska". 

Par mjeseci ranije boravila je u Hrvatskoj s drugom filmskom ekipom, onom koja je snimala film 'The Hitman's Wife Bodyguard' s Ryanom Reynoldsom i Samuelom L. Jacksonom.

Tada je posjetila Zagreb, Rovinj i Brijune te je često promovirala ljepote naše zemlje milijunima obožavatelja. Wilson je također bio oduševljen Hrvatskom, a ljudi s kojima se susretao na dubrovačkom području njegovom jednostavnošću i prizemljenošću.

Wilson u filmu glumi razvedenog Grega koji na svom putovanju upoznaje Isabel (Hayek), beskućnicu koja tvrdi da je svijet računalno generirana iluzija. To otkriće mijenja Gregov pogled na svijet, no u život mu tada ulazi kći Emily koja ga pokušava vratiti natrag u svoju verziju stvarnosti, za koju Isabel tvrdi da nije stvarna.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!