Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Napokon otkriven uzrok iznenadne smrti 19-godišnjeg sina Rodneya iz 'Mućki'
Instagram

pretužno...

Napokon otkriven uzrok iznenadne smrti 19-godišnjeg sina Rodneya iz 'Mućki'

Archieja Lyndhursta pronašli su u obiteljskoj kući u zapadnom Londonu, a imao je samo 19 godina.

U listopadu prošle godine saznalo se za smrt sina glumca Nicholasa Lyndhursta koji je u legendarnoj seriji Mućke utjelovio lik Rodneya.

Archieja Lyndhursta pronašli su u obiteljskoj kući u zapadnom Londonu, a imao je samo 19 godina. Proglašen je mrtvim na licu mjesta. Ipak, sada se saznao razlog, a otkrila ga je njegova majka Lucy.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>> 19-godišnji sin legendarnog Rodneyja iz Mućki pronađen mrtav u obiteljskoj kući

Archie je pretrpio intracerebralno krvarenje uzrokovano akutnom limfocitnom leukemijom. To je stanje toliko rijetko da od njega godišnje umre oko 800 ljudi, piše The Mirror. Lucy je istaknula i kako su ih  liječnici uvjeravali da nisu mogli ništa napraviti jer Archie nije pokazivao znakove bolesti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Lyndhurst (@lucy_lyndhurst)

"Svijet je jako drugačije mjesto bez njega. Volio je život, cijenio je sve u njemu i svaki trenutak koji mu je dan. Uvijek je pjevao te bio pun energije i strasti za sve čime se bavio. Nedostaje nam svaki dan", zaključila je neutješna Lucy.

Archie je glumačku karijeru započeo u kazališnoj školi Sylvia Young sa svega 10 godina. Njegov otac rekao je za BBC da je njegov sin naslijedio glumački gen. Od 2015. godine glumio je u sitcomu So Awkward, koji je pratio život skupine srednjoškolaca. Bio je u vezi s glumicom Nethrom Tilakumarom

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!