Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
'Šokantna' odluka glumca poznatog i po tome što je voljenu ženu izgubio na skijalištu
www.profimedia.hr

KAD SUDBINA RAZDVOJI...

'Šokantna' odluka glumca poznatog i po tome što je voljenu ženu izgubio na skijalištu

Liam Neeson uskoro puno 69 godina, a život mu je obilježila tragična ljubavna priča s kolegicom Natashom Richardson.

Liam Neeson šokirao je obožavatelje odlukom da više neće glumiti u akcijskim filmovima.

Zvijezda franšize "Taken", ali i brojnih drugih filmova, odluku je obznanila u svom stilu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Uskoro punim 69 godina i imam još nekoliko snimanja za odraditi ako mi koronavirus dopusti, ali to će biti to. Moja je odluka konačna, osim ako me prisile na suprotno", izjavio je za E! News.

Njegov novi film "The Marksman" uskoro dolazi u kina, a u njemu Liam glumi bivšeg marinca koji mora ostaviti svoj samački život po strani kako bi zaštitio 11-godišnjeg dječaka.

Osim po brojnim zapaženim ulogama, 69-godišnjak poznat je i po prekrasnoj, ali tužnoj ljubavnoj priči s kolegicom Natashom Richardson koja je tragično izgubila život nakon pada na skijalištu.

Upoznali su se na Broadwayju,  a vjenčanje je održano u ljeto 1994. godine. Brzo su stigla i dva sina. Ljubav bez skandala prekinula je sudbina 2009. na kanadskom skijalištu. Natasha je pala skijajući te ozlijedila glavu, a odmah joj je pružena liječnička pomoć. Ipak, glumica je doktorima tada rekla kako je dobro te je krenula prema hotelu, no stanje joj se ubrzo pogoršalo. Dva dana nakon pada preminula je u 46. godini života.

"Udarila si glavom i ne znam možeš li me čuti, ali to je ono što se dogodilo. Vraćamo te u New York i doći će sva naša obitelj i prijatelji, to su bile zadnje Liamove riječi voljenoj supruzi, s kojom je ranije sklopio pakt da ako se ijedno od njih dvoje nađe u stanju vegetacije, da će onaj drugi isključiti aparate. Liam je svojoj ženi ispunio želju.

(FOTO: www.profimedia.hr)

U siječnju 2019. godine glumca je potresla još jedna obiteljska tragedija. Njegov nećak Ronan Sexton, sin njegove sestre Bernadette, preminuo je pet godina nakon strašne tragedije u 36. godini života. Ronan je te kobne večeri izašao s prijateljima, a u ranim jutarnjim satim popeo se pijan na telefonsku govornicu, s koje je pao ravno na glavu te se nikada nije oporavio.

Liam je kasnije otkrio kako nije pao u depresiju samo zbog sinova te rada u kojem je također našao spas.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!