Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Ona koju je Donald nazvao pogreškom: Tiffany Trump zaručila se za 23-godišnjeg milijardera
Instagram

Čestitamo!

Ona koju je Donald nazvao pogreškom: Tiffany Trump zaručila se za 23-godišnjeg milijardera

Tiffany Trump zaručila se za Michaela Boulosa s kojim je od ljeta 2018. godine.

27-godišnja kći Donalda Trumpa zaručila se s četiri godine mlađim milijarderom.

Tiffany Trump tako je iskoristila dan prije inauguracije novog američkog predsjednika Joea Bidena kako bi otkrila sretne vijesti, a njezin partner je 23-godišnji Michael Boulos.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Par se tim povodom fotografirao u Bijeloj kući. "Bila mi je čast proslaviti mnoge prekretnice, povijesne prilike i stvoriti uspomene s obitelji u Bijeloj kući. Ništa posebnije od mojih zaruka s nevjerojatnim zaručnikom Michaelom, napisala je Tiffany te dodala kako je jako uzbuđena, baš kao i Michael.

Boulos je nasljednik nigerijskog konglomerata Boulos Enterprises teškog više milijardi dolara.

Par se upoznao na grčkom otoku Mykonos u ljeto 2018. godine. Tiffanyna majka je glumica Marla Maples, njegova druga supruga. S Marlom je varao prvu suprugu Ivanu, a vjenčali su se 1993. godine, iste godine kada je rođena Tiffany. Ipak, brak je potrajao samo do 1999. godine, a par se rastao u lošim odnosima. Kako je Marla istaknula, Tiffany nikada nije ništa nedostajalo, osim oca s kojim se počela pojavljivati u vrijeme predsjedničkog mandata kako bi ga se pikazalo kao uzornog, obiteljskog čovjeka. Tiffany i Marla su jako bliske, što se ne može reći za njezin odnos s kontroverznim ocem.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!