Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Zvijezda 'Seks i grada' nosi čarape od 1000 kuna, a izgleda kao modni promašaj
www.profimedia.hr

ovo nema veze ni sa čime

Zvijezda 'Seks i grada' nosi čarape od 1000 kuna, a izgleda kao modni promašaj

Smeđi kaputić obukla je iznad šarene haljine i košulje, a na nogama je nosila crvene štikle s rozim Gucci čarapama koje koštaju 1130 kuna.

Iako je u seriji "Seks i grad" glumila ženu čiji su stil pokušale kopirati dame diljem svijeta, u privatnom životu Sarah Jessica Parker i nije baš preveliki modni uzor.

Često slaže kombinacije koje bi rijetko tko spojio te ono što Carrie sigurno ne bi nikada izvukla iz ormara. Tako su je sada paparazzi uslikali ispred vlastite trgovine obućom u New Yorku, a ono što je odjenula definitivno nije za svačiji ukus. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>>Ovakvo nešto Carrie Bradshaw nikada ne bi obukla: Zvijezda 'Seks i grada' u privatnom životu reda modne promašaje

(FOTO: www.profimedia.hr) 

Smeđi kaputić obukla je iznad šarene haljine i košulje, a na nogama je nosila crvene štikle s rozim Gucci čarapama koje koštaju 1130 kuna. Da, tako kako zvuči, tako i izgleda. 

(FOTO: www.profimedia.hr) 

Otkako se udaljila od svijeta glume, bacila se u biznis s cipelama. Ima nekoliko trgovina diljem SAD-a, a obuću vlastitog dizajna i s vlastitim potpisom prodaje i putem web shopa trgovine. Glumica puno vremena provodi u svojim trgovinama, uglavnom upravo u onoj u New Yorku gdje je često paparazzi slikaju kako pomaže mušterijama. 

>>Glumica pomagala tinejdžericama da izaberu štikle u njezinom dućanu, 'bacala' se i po podu

Nedavno je društvenim mrežama eksplodirala vijest da se na male ekrane vraća "Seks i grad" koji će uskoro dobiti novu sezonu.

 

Ona će imati deset epizoda po pola sata, a u njoj će se pojaviti tri od četiri članice ženskog društva koje nas je oduševljavalo - Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis. Nažalost, slavne Samanthe neće biti, odnosno glumice Kim Cattrall, zbog čega je oduševljenje većine palo u vodu. 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!