Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Meghan trudnički trbuščić pokušala sakriti u dizajnerskoj haljini vrijednoj 22 tisuće kuna
www.profimedia.hr

prvo pojavljivanje

Meghan trudnički trbuščić pokušala sakriti u dizajnerskoj haljini vrijednoj 22 tisuće kuna

Sada su se prvi put nakon objave o trudnoći Meghan i Harry obratili javnosti.

Meghan Markle princ Harry na Valentinovo su objavili da očekuju drugo dijete.

 

"Možemo potvrditi da će Archie dobiti brata ili sestru. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa su presretni što u njihovu obitelj dolazi još jedno dijete", potvrdio je tada glasnogovornik para. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>>Ostaju voljeni članovi obitelji: Harry i Meghan donijeli odluku koja se čekala više od godinu dana

A onda se počelo šukati da se odbjegli Meghan i Harry vraćaju u Veliku Britaniju u svoju nekadašnju rezidenciju Frogmore Cottage. No, to se ipak neće dogoditi. "Nakon razgovora s vojvodom, kraljica Elizabeta je napisala službenu potvrdu da se Meghan i Harry neće vraćati na službene dužnosti i da su im onemogućene odgovornosti u javnoj službi. Počasna vojna imenovanja i kraljevska pokroviteljstva koja su držali vojvoda i vojvotkinja bit će vraćeni Njezinu Veličanstvu, prije nego što budu ponovno raspodijeljeni među radnim članovima Kraljevske obitelji", stoji u priopćenju.

Sada su se prvi put nakon objave o trudnoći Meghan i Harry obratili javnosti. U videu su govorili o producentskoj kući Archwell Audio koju su osnovali krajem prošle godine i koja će stvarati podcaste na streaming servisu Spotify. 

 

"Osnovali smo Archewell Audio kako bismo bili sigurni da možemo proširiti glasove ljudi koji nisu dobili priliku čuti se i saslušati priče ljudi", rekla je Meghan. "Najvažnije od svega bilo je stvoriti zajednicu u kojoj možete dijeliti i koja će potaknuti i druge da dijele svoju ranjivost u ovoj sigurnoj zoni", dodao je Harry.

(FOTO: www.profimedia.hr) 

Ipak, najviše je pažnje privukla upravo Meghan koja je pokušavala prekriti trudnički u dizajnerskoj haljini s potpisom Oscara de la Rente koja vrijedi oko 22 tisuće kuna.

 

Nosila je i zlatni Cartierov sat koji je nekada pripadao Harryjevom mami, princezi Diani, te narukvicu s potpisom istoimenog brenda.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!