Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Ova stara fotka Kardashiana jasno pokazuje zašto su Khloe uvijek izdvajali iz obitelji
Instagram

uvijek drugačija

Ova stara fotka Kardashiana jasno pokazuje zašto su Khloe uvijek izdvajali iz obitelji

Fotografija je skupila mnogo divnih komentara obožavatelja, a mnogi su raspravljali tko sliči mami Kris, a tko tati Robertu koji je zbog raka jednjaka preminuo 2003. godine, samo dva mjeseca nakon što mu je rak dijagnosticiran

Glavna tema svjetskih magazina je rastava Kim Kardashian i Kanye Westa. Iako se o tome već neko vrijeme šuškalo, svijetu je sve službeno potvrđeno prošlog petka kada se saznalo da je 40-godišnja reality zvijezda i poduzetnica još ljetos potražila odvjetnicu kako bi se rastala od ekscentričnog repera nakon sedam godina braka i četvero djece.

>>Kim viđena prvi put nakon potvrde razvoda: Uvukla se u seksi PVC da dotični vidi što gubi

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Par se već dogovorio oko podjele imovine i skrbništva nad djecom koja su im na prvom mjestu. Tako se zna kako skrbništvo dobiva Kim, ali će ih reper moći viđati kad god te biti u njihovim životima kad god to može i želi. Saznalo se i kako je Kim bila vrlo blaga prema njemu zbog njegovog zdravlja, odnosno bipolarnog poremećaja s kojim se bori već duže vrijeme. 

A onda su paparazzi usnimili Kim po prvi put u javnosti nakon službene predaje papira za razvod, a ljepotica je tom prilikom uskočila u PVC, plave hlače i crnu jaknu od istog materijala sa savršenom šminkom i kosom kao uvijek. Vjenčanog prstena nije bilo na vidiku, iako ga reper još uvijek nosi.

>>Ljubavni kaos Kardashianki: Kim se razvela, a Khloe navodno zaručila za muškarca koji joj je uništio život

Sada je na Instagramu Kardashianka objavila fotku koja je mnoge raznježila i to povodom rođendana njezinog preminulog oca, Roberta Kardashiana

"Sretan rođendan, tata. Slavim te svaki dan, ali danas još više. Toliko ti toga imam za reći. Zvala sam te na mobitel samo kako bih vidjela ako će se tko javiti nakon toliko godina. Ne mogu vjerovati da se sjećam toga. Molim te, dođi me uskoro posjetiti u snovima i možeš li molim te s neba poslati neki znak, ptice o kojima smo uvijek govorili? Previše mi nedostaješ", napisala je Kim uz staru fotografiju s ocem, sestrama i bratom. 

Fotografija je skupila mnogo divnih komentara obožavatelja, a mnogi su raspravljali tko sliči mami Kris, a tko tati Robertu koji je zbog raka jednjaka preminuo 2003. godine, samo dva mjeseca nakon što mu je rak dijagnosticiran. Najveću je slavu dobio nakon što je branio O.J. Simpsona na jednom od najkonroverznijih slučaja u svijetu poznatih. 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!