Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Najzanimljivija manekenka današnjice skinula se u toples, a onda vidjela da je paparazzi fotkaju
www.profimedia.hr

uživa u meksiku

Najzanimljivija manekenka današnjice skinula se u toples, a onda vidjela da je paparazzi fotkaju

Nedavno je priznala da se od 2018. udebljala 10 kilograma, ali zaista ne vidimo gdje je to otišlo.

Neobična manekenka Winnie Harlow definitivno je najposebnija u svijetu mode. Iako boluje od vitiliga, stanja koje uzrokuje depigmentaciju na određenim dijelovima kože uzrokovane gubitkom melanina, ništa je nije spriječilo da ostvari uspješnu manekensku karijeru pa čak ni da se pohvali titulom anđelice Victoria’s Secreta.

Karijeru je započela u popularnom showu "America's next Top Model" i to u njegovoj 25. sezoni, a medijsku pažnju pametno je iskoristila kako je se nipošto ne bi zaboravilo nakon njega.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>>Najposebnija manekenka današnjice prošetala u vrućim hlačicama koje su bile gotovo nevidljive

Trenutno uživa u Meksiku, a da ova 26-godišnjakinja itekako koristi svoj odmor pokazuju nove paparazzi fotke. Zaputila se na masažu na otvorenom, a prije nego što se legla na stol, skinula se samo u crne gaćice, a onda je obavila i photoshoot. 

(FOTO: www.profimedia.hr) 

U jednom je trenutku shvatila da je fotografi fotkaju pa se brže bolje pokušala odjenuti. Nedavno je priznala da se od 2018. udebljala 10 kilograma, ali zaista ne vidimo gdje je to otišlo. 

(FOTO: www.profimedia.hr) 

Kanađanka je trenutno u sretnoj vezi s Kyleom Kuzmom, NBA košarkašem koji je nekada ljubio Kendall Jenner, a prethodno je osvojila i repera Wiza Khalifu te vozača Formule 1, Lewisa Hamiltona.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!