Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Četvrte zaruke, jer ostale je otkazala: Jedna od najomraženijih slavnih dama pokazala gromadu od prstena
www.profimedia.hr

voli veliko kamenje

Četvrte zaruke, jer ostale je otkazala: Jedna od najomraženijih slavnih dama pokazala gromadu od prstena

Paris Hilton zaručila se za dečka Cartera Reuma, a ovo su joj četvrte zaruke.

Možda i najveća "it" djevojka svih vremena, Paris Hilton, nakon nešto se više od godinu dana veze zaručila za autora i poduzetnika Cartera Millikena Reuma
Zaruke je objavila na svoj 40. rođendan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

"Kad pronađete svoju srodnu dušu, ne samo da to znate - osjećate to. Moja ljubav i ja smo zajedno od našeg prvog spoja, a za moj rođendan dogovorio je posebno putovanje u tropski raj. Dok smo šetali na večeru, Carter me je odveo do mjesta ukrašenog cvijećem i kleknuo na jedno koljeno. Rekla sam da, da zauvijek", napisala je Paris na svom Instagram profilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Hilton je čak podijelila i video načina na koji se dizajnirao njezin zaručnički prsten i to ručno oslikan u Ateljeu Jeana Dousseta, nasljednika Louis-Françoisa Cartiera. "U proteklih 15 mjeseci stekao sam jedinstvenu priliku da svakodnevno upoznajem pravu Paris i ne bih mogao biti više uzbuđen i sretan što je moja buduća supruga", rekao je Carter za magazin People.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Ipak, Paris je po mnogima jedna od najomraženijih svjetskih faca, poput bivše najblje prijateljice Kim Kardashian i to zbog toga što je na glasu kao umišljena i razmažena, a mnogi misle bez pokrića, jer se samo rodila u bogatoj obitelji. Ipak, ona se ne zamara te kako je jednom rekla: 'Bitno da ja znam pravu istinu."

(FOTO: www.profimedia.hr)

Inače, ovo su njezine četvrte zaruke, no nadamo se kako će ovoga puta stati pred oltar te ih neće otkazati. Od prvih zaruka prošlo je 19 godina, a od posljednjih je prošlo nešto više od dvije godine. 

>> Nove celebrity zaruke: Žena koja živcira pola planete zaprošena na svoj 40. rođendan

Prvi put se zaručila 2002. za tadašnjeg dečka, modela Jasona Shawa. To je potrajalo godinu dana prije nego li je ona sve prekinula 2003. godine. Dvije godine nakon toga već je bila zaručena za Parisa Latsisa, no ni on nije bio "onaj pravi".

(FOTO: Instagram)

2010. je upoznala glumca Chrisa Zylku, s kojim je prekinula zaruke 2018. godine, a tada je izjavila kako joj je to bila najbolja odluka u životu. Glumac ju je zaprosio u Aspenu sa sličnim zaručničkim prstenom kao Carter, a ičito je kako bogatašica obožava gigantske dijamante. 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!