Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Slavna glumica rodila sina 35 godina starijem suprugu čije su četiri kćeri starije od nje
Instagram

prvo zajedničko dijete

Slavna glumica rodila sina 35 godina starijem suprugu čije su četiri kćeri starije od nje

Glumica Katharine McPhee sredinom prosinca potvrdila je da čeka dijete sa suprugom Davidom Fosterom, iako se o tome već neko vrijeme šuškalo. 

"Neko vrijeme neću piti, ali jako sam uzbuđena", napisala je tada 36-godišnjakinja. Par je sada dobio sina, a njihov glasnogovornik je istaknuo kako su mama, tata i sin sjajno.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovo je njihovo prvo zajedničko dijete, ali zato 71-godišnji Foster iz prethodnih brakova ima već petero djece, no najzanimljivija je činjenica da su njegove četiri kćeri starije od njegove sadašnje supruge. Najstarija Allison ima 50 godina, Amy ima 46, Sara 39, Erin 38 i tek je najmlađa kćerka Jordan mlađa od Katharine dvije godine. 

>> Slavna glumica čeka dijete s 35 godina starijim suprugom, a njegove su 4 kćeri starije od nje

McPhee i Foster vjenčali su se u Londonu 2019. nakon dvije godine veze,a ona je u više navrata istaknula da je on čovjek njezinog života. Upoznali su se 2006. kada se ona takmičila na showu "American Idol" gdje je on bio jedan od članova žirija. 

Njegove kćeri podržavaju tatin izbor. "Podržavam sve zbog čega će biti sretni. Ako su oni sretni, i ja sam sretna", izjavila je prošle godine Davidova kći Erin.

Među bivšim suprugama mu je i Yolanda Hadid, majka slavnih sestara Belle i Gigi Hadid.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Foster (@davidfoster)

 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!