Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Koje vam je najbolje? Kraljevska ekspertica tvrdi da zna kako će se zvati drugo dijete Meghan i Harryja
Instagram

nismo baš sigurni, ali dobro

Koje vam je najbolje? Kraljevska ekspertica tvrdi da zna kako će se zvati drugo dijete Meghan i Harryja

Sretne vijesti par je potvrdio na samo Valentinovo.

Meghan Markle i princ Harry objavili su da čekaju drugo dijete na samo Valentinovo.

"Možemo potvrditi da će Archie dobiti brata ili sestru. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa su presretni što u njihovu obitelj dolazi još jedno dijete", potvrdio je glasnogovornik para.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Misan Harriman (@misanharriman)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>> Meghan Markle i princ Harry čekaju drugo dijete

Ove vijesti došle su nakon tragedije koju je par doživio prošle godine kada je Meghan pobacila. Naime, Meghan je u srpnju prošle godine doživjela spontani pobačaj, no javnost je za to doznala tek krajem srpnja u njezinom emotivnom eseju za New York Times. Par je sina Archieja dobio u svibnju 2019. godine, a više se puta nagađalo kako očekuju drugo dijete, no Meghan je uspješno sakrivala vijesti.

Po starom, dobrom običaju, već se počelo nagađati kojeg je beba spola i koje će joj ime dati slavni roditelji. Kako se šuška, par zna spol, no ne želi otkrivati tu informaciju.

"Ovo je sve u stilu Los Angelesa gdje sada žive. Siguran sam da dijete neće nositi tradicionalno britansko ime, već će imati ime viktorijanskog stila. Ukoliko dobiju sina nazvat će ga Redmond, Blue ili Grey, a ako dobiju kćer nazvat će je Daisy, Primrose, Violet ili Ivy. Ipak, ne bih se začudila da dijete nazovu Diana", ističe kraljevska ekspertica Ingrid Seward.

Logično, nagađa se i kako će Meghan imati puno raskošniju zabavu darivanja djeteta nego prije dvije godine te kako će porod biti po njezinom, a ne pravilima kraljevske tradicije čiji dio više nisu. 

7. ožujka emitirat će se i njihov veliki intervju slavnoj Oprah Winfrey, a Harryjeva obitelj navodno je bijesna zbog toga.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!