Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Princ Harry otkrio zašto je otišao s kraljevskog dvora: 'Morao sam maknuti svoju obitelj'
www.profimedia.hr

tema koja sve zanima

Princ Harry otkrio zašto je otišao s kraljevskog dvora: 'Morao sam maknuti svoju obitelj'

Osim što su razgledavali grad, posjetili su vilu gdje je snimana serija "Fresh Prince of Bel-Air" i vojnički poligon gdje su odmjerili snage.

Princ Harry je u "Late Night Showu" Jamesa Cordona otkrio zašto je odstupio od kraljevskih dužnosti dok su se Los Angelesom vozili u double-deckeru. Osim što su razgledavali grad, posjetili su vilu gdje je snimana serija "Fresh Prince of Bel-Air" i vojnički poligon gdje su odmjerili snage. 

James ga je ju početku upitao kada je znao da je Meghan ona prava. "Na drugom sam spoju shvatio da je ona zaista nešto posebno", otkrio je. Nedavno su javnosti otkrili da čekaju drugo dijete, a maleni Archie sada ima godinu i pol. "Zaista ima divnu osobnost. Već spaja tri četiri riječi, pjeva, a prva riječ koju je izgovorio bila je 'krokodil'", rekao je Harry. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>>Meghan trudnički trbuščić pokušala sakriti u dizajnerskoj haljini vrijednoj 22 tisuće kuna

(FOTO: www.profimedia.hr) 

Zatim je otkrio što je kraljica Elizabeta kupila praunuku za Božić. "Baka me pitala što Archie želi za Božić, Meghan je rekla aparat za pravljenje vafla i zaista nam je to i poslala", rekao je Harry i objasnio na koje ih načine Meghan sprema svako jutro. 

A onda su se dotaknuli teme koja zanima cijeli svijet - njihov odlazak iz kraljevske obitelji. "Nikada nisam otišao od njih. Svi znamo kakvi mogu biti britanski mediji. Sve je to uništavalo moje psihičko zdravlje, bilo je toksično. Učinio sam ono što bi svaki suprug i otac napravio, morao sam odvesti svoju obitelj. Ali, nikada nisam otišao i nikada neću", rekao je Harry.

>>Ostaju voljeni članovi obitelji: Harry i Meghan donijeli odluku koja se čekala više od godinu dana

 

U komentarima na YouTubeu mnogi su se dotaknuli njegove majke, princeze Diane. "Kada je Harry rekao da je otišao iz Velike Britanije zbog medija i psihičkog zdravlja, podsjetio me na njegovu majku. Vidi se da i dalje misli o njoj. Stavio je svoju obitelj na pvo mjesto i izgleda jako sretno u SAD-u", "Nikada nisam vidio princa Harryja u ovako ležernom izdanju. Prizemljen je i normalan. Princeza Diana bi bila ponosna", pisali su. 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!