Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Najpoznatije sestre manekenke i dalje ne razumiju da često iz stana izlaze kao modni 'klaunovi'
www.profimedia.hr

neke stvari se ne mijenjaju

Najpoznatije sestre manekenke i dalje ne razumiju da često iz stana izlaze kao modni 'klaunovi'

Stariju sestru Hadid paparazzi rijetko uspiju uslikati otkad je rodila svoju prvu kćerkicu, ali sada su je ulovili u Milanu

Manekenku Gigi Hadid rijetko možemo vidjeti u javnosti otkako je rodila svoje prvo dijete, kćerkicu Khai. Dobila ju je krajem rujna prošle godine s dugogodišnjim dečkom, pjevačem Zaynom Malikom s kojim je nekoliko puta i prekidala. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gigi Hadid (@gigihadid)

Iako je trenutno manekensku karijeru stavila u drugi plan, veoma se brzo pohvalila odličnom figurom koju je ekspresno vratila u formu. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tako je već u siječnju objavila fotke golog trbuha koji je bio ravan kao da nikada nije ni rodila, a kamoli tri mjeseca prije toga. 

>>Rodila je prije četiri mjeseca, a već se hvali ravnim trbuhom i pločicama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gigi Hadid (@gigihadid)

 

Sada su je paparazzi uslikali na ulicama Milana, a njezina je kombinacija bila pravi urnebes. Široke traperice uskladila je s raskopčanim džemperom koji je pokazivao goli trbuh, a uz sve je to stavila na sebe i bijele naočale, crnu masku, zelenu kapu i smeđu torbicu.

(FOTO: www.profimedia.hr)

Sve je zajedno izgledalo kao prava modna katastrofa i zaista nam nije jasno je li se uopće pogledala u ogledalo prije nego što je izašla iz stana. 

(FOTO: www.profimedia.hr)

Neke kombinacije ipak uvijek ostaju nespojive i ne izgleda lijepo sve što se "nabaca" na sebe što često rade sestre Hadid. 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!