Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Tajna je otkrivena: Čim je kročila na dodjelu Zlatnih globusa u ovoj haljini, svi su primijetili da nešto 'nije kako treba'
www.profimedia.hr

Čestitamo!

Tajna je otkrivena: Čim je kročila na dodjelu Zlatnih globusa u ovoj haljini, svi su primijetili da nešto 'nije kako treba'

Gal Gadot i suprug Yean Varsano čekaju treće dijete.

Izraelska glumica Gal Gadot sinoć je bila jedna od uzvanica dodjele Zlatnih globusa.

35-godišnja ljepotica na dodjelu je stigla u glamuroznoj bijeloj haljini, no mnogi su odmah primijetili kako je na njoj nešto jako čudno.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naime, 1.78 visoka bivša Miss Izraela za crvene tepihe uvijek bira uske haljine, a ova bijela bila je kratka i široka. Iako je ona lijepo istaknula njezine vitke noge, ne čudi da se brzo počelo šuškati kako Gal nešto skriva.

(FOTO: www.profimedia.hr)

I svi ti bili su u pravu, jer je slavna "Wonder Woman" brzo nkakon dodjele podjelila obiteljsku fotografiju te pokazala trudnički trbiščić. Gal je pozirala sa suprugom Yaeanom Varsanom i njihove dvije kćeri koji su gladili njezini zaobljeni trbuščić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

"Idemo ponovno", poručila je kratko glumica koja je sa suprugom u sretnom braku od 2008. godine. Par se upoznao 2006. godine putem zajedničkog prijatelja, ali na vrlo zanimljivom mjestu - zabavi u izraelskoj pustinji. No bila je to zabava prakticiranja joge i zdrave prehrane, a kako je sama Gal priznala, ni ona ni suprug tamo se nisu pronašli, no pronašli su jedno drugo. 

"Znala sam da je on onaj pravi, ali bila sam premlada da bi odmah shvatila. Kod njega je bilo drugačije, jer je bio 10 godina stariji. Odmah mi je rekao da traži nešto ozbiljno i da neće čekati više od 2 godine da me zaprosi", istaknula je u jednom intervju zanosna Izraelka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

Par zajedno ima dvije kćeri rođene 2011. i 2017. godine, a iako se rijetko pojavljuju zajedno u javnosti, često objavljuju preslatke zajedničke fotografije na Instagramu. 

Čestitamo!

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!