Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Jedna od najzanosnijih trudnica svijeta pokazala apsolutno sve: Je li ovaj put prešla granicu dobrog ukusa?
Instagram

mnogima je dosta golotinje

Jedna od najzanosnijih trudnica svijeta pokazala apsolutno sve: Je li ovaj put prešla granicu dobrog ukusa?

29-godišnju Emily Ratajkowski proslavila je golotinja nakon što je gostovala u spotu Robina Thickea "Blurred Lines", a tada je odmah bilo jasno kako smeđokosa ljepotica nema srama po tom pitanju.

Manekenka Emily Ratajkowski priprema se za dolazak svog prvog djeteta.

29-godišnju manekenku proslavila je golotinja nakon što je gostovala u spotu Robina Thickea "Blurred Lines", a tada je odmah bilo jasno kako smeđokosa ljepotica nema srama po tom pitanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Emily se ima i čime pohvaliti, stoga ne čudi da češće na sebi nema nego ima krpica, a od golotinje ne odustaje ni u visokom stupnju trudnoće. Podsjetimo, manekenka čeka dijete sa suprugom Sebastianom, a to je otkrila prije nekoliko mjeseci na naslovnici britanskog Voguea u maniri prave dive.

Otad, više se puta skinula kako bi pokazala svoje "novo tijelo", a napisala je i knjigu o trudničkim danima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Ipak, posljednje fotografije koje je snimila u svom stanu u New Yorku izazvale su lavinu negativnih komentara u kojima su joj obožavatelji poručili kako misle pretjeruje i da je vrijeme da prestane objavljivati takav sadržaj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Na fotografijama je Emily potpuno gola, a od objektiva nije sakrila doslovno ništa. No zbog pravila Instagrama, najintimniji dio je zamaglila. "Ne shvaćam zašto bi netko objavljivao ovakve fotografije?", "Isprva su bile u redu ovakve slike, no sada mislim nije li već dovoljno?", "Malo previše", nizali su se komentari jedan za drugim.

Njezinom suprugu Sebastianu golotinja nimalo ne smeta, a zanimljivo je kako je par njegovao blisko prijateljstvo prije nego su se zaljubili. Preciznije, među njima je uvijek postojala jaka kemija, no kako je Emily tada bila s drugim, nije se željela družiti sa Sebastianom nasamo. Kad je prekinula četverogodišnju vezu, više ništa nije stajalo na njihovom putu sreće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

"Odmah sam znala da je onaj 'onaj pravi', žene to jednostavno osjete", rekla je jednom prilikom Emily koja trenutno živi svoju bajku, a uskoro stiže i kruna ljubavi.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!