Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Jedan od najpoželjnijih holivudskih glumaca pokazao mišiće zbog kojih žene padaju u trans
www.profimedia.hr

nije bez razloga thor

Jedan od najpoželjnijih holivudskih glumaca pokazao mišiće zbog kojih žene padaju u trans

A dobar je izgled, čini se, u genima jer pažnju otekako privlači i njegov mlađi brat Liam

Australski glumac Chris Hemsworth i njegova španjolska kolegica i model Elsa Pataky plijene pažnju gdje god da se pojave. 

 

>>Zajedno su deset godina i ludi jedno za drugim, no ona je prethodno 'uništila' dva bivša partnera 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U prosincu prošle godine proslavili su 10. godišnjicu braka, a i danas slove za jedan od najstabilnijih holivudskih parova bez ijednog skandala. Par je upoznao zajednički agent, a već su se krajem iste godine i vjenčali. Izgleda da su odmah shvatili da su stvoreni jedno za drugo. Elsa se zbog "Thora" preselila u njegovu rodnu Australiju, a zajedno su dobili i troje djece. 

(FOTO: www.profimedia.hr) 

Često ih možemo vidjeti na plaži gdje ne možemo skinuti pogled s njihovih isklesanih tijela, a već je dobro poznato da je Chris jedan od najpoželjnijih holivudskih glumaca. 

Sada su ih paparazzi uslikali u vožnji biciklom na ulicama Sydneya, a u prvom su planu bile glumčeve ruke na kojima su se mišići i više nego nazirali ispod kratke majice koju je nosio. 

(FOTO: www.profimedia.hr) 

A dobar je izgled, čini se, u genima jer pažnju otekako privlači i njegov mlađi brat Liam koji trenutno uživa u sretnoj vezi s Gabriellom Brooks nakon što se razveo od skandalozne pjevačice Miley Cyrus. 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!