Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Sjećate li se tuluma Meghan Markle na kojem je podijelila svoju jeftinu odjeću prijateljicama kad je postala slavna?
www.profimedia.hr

'SAYONARA ZARA'

Sjećate li se tuluma Meghan Markle na kojem je podijelila svoju jeftinu odjeću prijateljicama kad je postala slavna?

RTL Hrvatska najavljuje specijal 'CBS PREDSTAVLJA OPRAH S MEGHAN I HARRYJEM', intiman intervju Opre Winfrey s princem Harryjem i Meghan, vojvodom i vojvotkinjom od Sussexa, koji će se emitirati u ponedjeljak, 8. ožujka, u 19:30 sati na RTL-u. Oprah će s Meghan, vojvotkinjom od Sussexa, posve iskreno razgovarati o svemu; od njezina ulaska u kraljevsku obitelj, braka, majčinstva, dobrotvornog rada do toga kako podnosi život pod intenzivnim pritiskom javnosti. Kasnije će im se pridružiti princ Harry te će razgovarati o njihovu preseljenju u SAD i njihovim nadanjima i snovima o proširenju obitelji.

Meghan Markle godinama je gradila glumačku karijeru i bila poput svake druge glumice u usponu poprilično skromna. No, čim je postala poznata odlučila je da će dio novca potrošiti na dizajnersku odjeću.

Kad je kupila 'dovoljno' dizajnerskih krpica, organizirala je poseban party na kojem je odjeću iz ormara, a kupljenu u high street dućanima, podijelila uzvanicima. Upravo je tu informaciju s američkim medijima podijelio nepoznati izvor, tvrdeći da je party nazvala 'sayonara Zara', odnosno 'zbogom Zara'. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nepoznati izvor tvrdi i kako je nedugo nakon zabave, Meghan angažirala svoju , sada bivšu prijateljicu, stilisticu Jessicu Mulroney za potpuni makeover u njezinom stilu odijevanja. 

Ne bismo se začudili da se te 'jeftine krpice' sada prodaju po stostruko većim cijenama na internetu jer ih je ipak nosila vojvotkinja. 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!