Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Najpoznatija srpska manekenka o teškom djetinjstvu: 'Mama nas je budila u šest ujutro da čekamo u redu za šećer i kruh'
Instagram

otvorila dušu

Najpoznatija srpska manekenka o teškom djetinjstvu: 'Mama nas je budila u šest ujutro da čekamo u redu za šećer i kruh'

A iako sada vodi luksuzan život, nije sve oduvijek bilo tako.

Najpoznatija srpska manekenka, Sofija Milošević, često je na udaru negativnih komentara zbog svakog poteza koji napravi pa možemo mnogo puta za nju čuti da je Srbi obožavaju mrziti. 

>>Zbog ove fotke: Posljednji napad na srpsku manekenku dokaz je koliko je tamošnja javnost ne može smisliti

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SOFIA (@sofijamilo)

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zaručnica je nogometaša Real Madrida, Luke Jovića, a prošle su godine zajedno dobili sina Alekseja. Nedavno je proslavila 31. rođendan pa se pohvalila hrpom buketa crvenih ruža koje joj je dragi poklonio. 

"Hvala svima za poruke koje su mi rođendan učinile posebnim i hvala mom zaručniku na ovim prekrasnim ružama", napisala je Sofija tada na Instagramu. A iako vodi luksuzan život, nije sve oduvijek bilo tako. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SOFIA (@sofijamilo)

 

Sada je otvorila dušu i progovorila o svom djetinjstvu koje je bilo čista suprotnost današnjici. Odrastala je bez oca te smatra da ju je to mnogo definiralo kao osobu. "Da je on bio kraj mene, mislim da ne bih postigla u životu postigla sve što jesam. To što nisam imala tatu tjeralo me da idem naprijed, da se ostvarim i dokažem", rekla je za Hit Informer

A upravo ju je zato i kupio Luka koji s bivšom djevojkom ima sina Davida. "Zbog nedostatka muške figure tijekom odrastanja, uvijek sam bila nepovjerljiva prema muškarcima. Imala sam potrebu da jednog dana, kada osnujem obitelj, ona bude potpuna, da moje dijete ima oca i da zauvijek ostanem s čovjekom s kojim imam djecu. Voljela bih da zauvijek našu obitelj držim na okupu. Kada sam vidjela Luku s njegovim sinom, znala sam da je on čovek koji nikad ne bi mogao zanemariti svoje dijete", nastavila je. 

>>Isprsio se! Najljepša Srpkinja pozirala pored romantičnog rođendanskog poklona zaručnika nogometaša 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SOFIA (@sofijamilo)

 

Otkrila je i da Luka jedva čeka da ona opet zatrudni. "Čim sam rodila Alekseja pitao me: 'Kada ćemo imati drugu bebu?' Ne bismo voljeli napraviti veliku razliku među djecom. On je oduvijek sanjao da bude mladi tata, a htio bi da mu rodim cijeli nogometni tim sinova. Ja bih ipak voljela da dobijemo kćerku"; priznala je. 

Osim o ljubavnom životu, Sofija se dotaknula i svog djetinjstva. "Mama nas je budila u šest ujutro da prije škole čekamo u redu za šećer i kruh. Brat i ja smo išli odvojeno da bismo mogli kupiti dovoljno kruha, mljeka.. Danas, kada se toga sjetim, sve djeluje kao noćna mora, ali dok sam bila dijete to nisam smatrala dramatično. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SOFIA (@sofijamilo)

 

Bez obzira na sve te ružne stvari, imala sam prelijepo detinjstvo. Mislim da pripadam posljednjoj generaciji koja nije koristila mobitele i računala. Djed Milorad nas je budio dok je bio mrak i traktorom nas vodio da beremo kukuruz. Ništa mi nije bilo teško. Radila sam sve kućne poslove. Prala sam tegle za zimnicu s bakom Kosom, skupljala sam šljive za rakiju i pekmez", otkrila je manekenka. 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!