Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Iako je nosila titulu najplaćenije manekenke, mnogi se i dalje pitaju čime je to zaslužila
www.profimedia.hr/Instagram

Gisele Bundchen

Iako je nosila titulu najplaćenije manekenke, mnogi se i dalje pitaju čime je to zaslužila

Često se može pročitati da bez šminke nije ništa posebno te da joj je tijelo sve samo ne manekensko.

Gisele Bundchen jedna je od najpoznatijih manekenki današnjice. Osim što je uspješna na modnoj pisti, magazin Forbes ju je uvrstio među najdarovitije poznate osobe. Bila je veleposlanica za Program ujedinjenih naroda za zaštitu okoliša te je dobila priznanje Sveučilišta Harvard za svoj rad na tom području.

>>Upoznali se na spoju na slijepo, a danas su sinonim za idiličan obiteljski život: Brazilska seks bomba podijelila preslatku obiteljsku fotku

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U braku je s igračem američkog nogometa, Tomom Bradyjem, a zajedno su dobili dvoje djece. Iako danas žoivi glamuroznim životom, dolazi iz veoma skromne obitelji niskih primanja. Oduvijek je morala raditi u kući i čuvati mlađe sestre, a željela je postati veterinarka ili sportašica. No, život joj je krenuo u drugom smjetu kada ju je u jednom shopping centru ugledao agent za pronalaženje modela.

 

Hodala je na više od 450 modnih revija, a nijednom nije pala. Postala je ikona modne industrije i svojim najdužim hodom po pisti od 120 metara kojim je otvorila je Olimpijske igre u Rio de Janeiru.

Dugo je godina bila i jedna od najpoznatijih Victorijinih anđelica, a nosila je i titulu najplaćenije manekenke na svijetu

No, bez obzira na sve superlative koji se vežu uz njezino ime, mnogi se i dalje pitaju kako je došla u sam vrh modne industrije. Često se može pročitati da bez šminke nije ništa posebno te da joj je tijelo sve samo ne manekensko. 

(FOTO: Instagram) 

(FOTO: www.profimedia.hr)

Što vi mislite? Je li zaista precijenjena ili nosi specifičnu ljepotu koja se danas cijeni u moru klonova?

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!