Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Diva izvela dragog na večeru: Zaručeni su godinama, a dva su mračna razloga zašto se ne žene
www.profimedia.hr

sretni i bez papira

Diva izvela dragog na večeru: Zaručeni su godinama, a dva su mračna razloga zašto se ne žene

Pop diva Christina Aguilera izvela je dugogodišnjeg zaručnika na romantičnu večeru u Zapadnom Hollywoodu kako bi proslavili njegov rođendan.

Duo je večerao u luksuznom i popularnom restoranu The Nice Guy, a oboje su blistali u tamnim kombinacijama koje je zasjenio njezi dugački, umjetni rep za koji se odlučila. Par je jedva ušao u restoran od navale paparazza, no tako je to kad si jedna od glazbenih diva.

Bivša Disney zvijezda danas ima 40 godina te je ponosna majka dvoje djece. Pet godina mlađi zaručnik osvojio ju je 2010. godine, a već sedam godina su zaručeni. Prije Matta, pjevačica je od 2005. do 2011. godine bila u braku s Jordanom Bratmanom s kojim ima 13-godišnjeg sina Maxa Lirona. S Mattom je dobila kći Summer Rain.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew Rutler (@m_rutler)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Aguilera je 2018. godine otkrila kako nikada nije izlazila s poznatim muškarcima, jer smatra kako može podnijeti samo jednu zvijezdu u vezi te to mora biti ona. Otkrila je kako je imala nekoliko prilika za takve odnose, no nije ih iskoristila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Aguilera (@xtina)

"Matt i ja imamo rutine. Primjerice, nedjeljom smo uvijek kod kuće i uglavnom goli. Kuhamo goli", otkrila je jednom prilikom pjevačica slavnoj Ellen DeGeneres, no nikada nije otkrila zašto još nisu stali pred oltar.

Matt ju je zaprosio na Valentinovo 2014. godine dok je bila trudna pa neki razumiju dio u kojem se nije htjela udavati s trbuhom do zuba. No što se dogodilo kasnije? Mnogi razlog vide u činjenici da se pjevačica boji ponovno udati zbog traume od prvog razvoda, ali i činjenice da su joj roditelji imali vrlo turbulentnu vezu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Aguilera (@xtina)

"U mojoj obitelji je bilo puno nasilja i zlostavljanja. Kroz puno toga sam prošla kao dijete, kao i moja majka, i znam kada nemam sigurno utočište na koje mogu otići. To se dogodilo u mom prvom braku, bili smo loši jedno za drugo, i za našeg sina koji je slušao naše svađe", jednom je prilikom iskreno rekla pjevačica čiji su se roditelji razveli kada je ona imala samo sedam godina. "Još uvijek imam puno ožiljaka s kojima se svakodnevno borim", zaključila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew Rutler (@m_rutler)

No čini se kako je Matt njezino utočište bez obzira na papir.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!