Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Iako mu je otac holivudska legenda, za njega se vežu samo skandali i kontroverze
www.profimedia.hr/Instagram

crna ovca obitelji

Iako mu je otac holivudska legenda, za njega se vežu samo skandali i kontroverze

Iako je studirao na uglednom Sveučilištu Northwestern gdje je pokazao svoje glumačke ambicije, 2014. je doživio krah kada je završio na rehabilitaciji zbog ovisnosti o kokainu

Najstariji sin dobro znanog holivudskog para, Toma Hanksa i Rite Wilson, 30-godišnji Chet Hanks, često je nazivan crnom ovcom obitelji. Iako je studirao na uglednom Sveučilištu Northwestern gdje je pokazao svoje glumačke ambicije, 2014. je doživio krah kada je završio na rehabilitaciji zbog ovisnosti o kokainu.

Priznao je tada da se od šesnaeste godine bori s ovisnošću te da se bavio dilanjem droge. "Prije par mjeseci sam prodavao i koristio narkotike dok potpuno nisam začepio nos, a to nije sve što sam koristio. Shvatio sam koliko gluposti radim i moram priznati sebi i svojoj obitelji što radim", rekao je.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Upravo otac Tom ga je odveo rehabilitaciju koja je, čini se, bila uspješna. Najveću motivaciju da se riješi zla ovisnosti dala mu je njegova kći Michaiah, koju je dobio 2016. godine s bivšom djevojkom Tiffany Miles. 

"Da nema moje kćerke, ne znam bi li imao snage da se promijenim. Iskreno, ona mi je spasila život. Da nema nje, posljedice po mene bi vjerojatno bile strašne", priznao je.

Osim što smo ga mogli vidjeti u filmovima "Indiana Jones i Kraljevstvo Kristalne Lubanje", "Larry Crowne" i 'Fantastična Četvorka", okušao se i u stvaranju rap glazbe. 

Skandal koji ga prati je i onaj kada je u javnost procurio uznemirujući video u kojem ima krvavu ranu na glavi nakon svađe s bivšom djevojkom Kianom Parker. Optužio ju je da mu je ukrala novac, a zatim i za napad. Kiana je izjavila da je Chet bio nasilan te da je iz tog razloga osigurala zabranu pristupa.

Sada su ga paparazzi uslikali na snimanju svog "White Summer Boy" filma koji bi, kako on kaže, ubrzo mogao ugledati svjetlo dana. 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!