Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Stiže djevojčica: Jennifer Aniston postaje majka u 53. godini?
Instagram

Pohvalila se 'Prijateljima'

Stiže djevojčica: Jennifer Aniston postaje majka u 53. godini?

52-ogodišnja glumica Jennifer Aniston svjetsku slavu stekla je u planetarno popularnoj seriji "Prijatelji" koju gledamo svaki radni dan na RTL-u 2 od 21.45 sati.

Nakon višegodišnje stanke, slavna ekipa ponovno se okupila kako bi snimila specijal epizodu, a navodno je bivša supruga Brada Pitta imala velike vijesti za kolege i prijatelje. Naime, okupljanje je iskoristila kako bi im otkrila da je trenutno u procesu posvajanja djevojčice iz jednog sirotišta u Meksiku.

Navodno je Jennifer dugi niz godina financijski pomagala sirotištu, a nakon što je upoznala djevojčicu, odlučila joj je pružiti dom i ljepše djetinjstvo, što je za svaku pohvalu. Finalizacija usvajanja navodno je očekuje u lipnju ove godine i to nakon više od godinu dana od pokretanja postupka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ženski dio ekipe iz serije znao je za ovu vijest, no muški nije pa ih je Jennifer jako iznenadila", šuška se.

>> Je li to Jennifer 'naranča' Aniston malo pretjerala u solariju ili stavila previše kreme za samotamnjenje?

Iako o tome danas piše nekoliko stranih portala, službene potvrde još uvijek nema, a Jennifer je više puta oštro komentirala kritke na svoj račun da "što čeka s majčinskom ulogom". "Godine nagađanja o tome jesam li trudna i kada ću biti zaista su me iscrpile. Svaki put kada bih pojela sendvič netko bi me fotografirao i onda bi se povela rasprava o tome jesam li debela ili trudna."

>> Jennifer Aniston iskreno: 'To što nisam udana i majka ne znači da sam neispunjena'

"Naše društvo smatra da je žena neostvarena ako nije udana i ako nije postala majka. Ne smatram se neispunjenom jer nisam mama. Ideja majčinstva me s vremenom jako počela plašiti", zaključila je u razgovoru za Huffington Post u svibnju 2019. godine.

Je li se predomislila, to ćemo tek vidjeti!

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!