Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Ne ona koja mu je skoro uništila karijeru: Kći slavnog glumca postala prvi plus-size model na naslovnici Playboya
Instagram

ispisala povijest

Ne ona koja mu je skoro uništila karijeru: Kći slavnog glumca postala prvi plus-size model na naslovnici Playboya

Hayley Hasselhoff prva je plus-size manekenka koja se slikala za naslovnicu Playboya.

Riječ je o mlađoj kćeri legendarnog glumca Davida Hasselhoffa koji je najpoznatiji po ulozi Mitcha Buchannona u seriji "Spasilačka služba".

Plavokosa Hayley ima 28 godina, a naslovnicu njemačkog izdanja časopisa objavila je i na Instagramu na kojem je zasad prati nešto više od 103 tisuće obožavatelja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U podužem statusu objasnila je kako je jako ponosna zbog činjenice da se upisala u povijest, a otkrila je i što njezin slavni tata misli o tome. 

"Moj tata podržava me u svim odlukama koje donosim u svojoj karijeri. Roditelji su me uvijek podržavali u svemu što sam radila, od moje 14. godine kada sam ušla u modni svijet. Kada vide gdje sam danas, moji su roditelji jako ponosni na mene i vjeruju u moje odluke, kao i ja u njihove", zaključila je bujna plavuša.

David je danas u sretnom braku sa 27 godina mlađom suprugom Hayley Roberts, a par se vjenčao 2018. godine. Ipak, njegova kći plod je propalog braka s Pamelom Bach s kojom je bio od 1989. do 2006. godine. To mu je bio drugi brak, jer prethodno je bio vjenčan s Catherine Hickland od 1984. do 1989. godine.

S Pamelom ima i kći Taylor Ann koja je dvije godine starija od svoje sestre, nove Playboy zvijezde. Ona je svog oca snimila u alkoholiziranom stanju 2007. godine te je video namjerno objavljen kako bi David vidio kako se ponaša kad popije. Zbog snimke je glumac tada izgubio prava viđanja obiju kćeri, koje su još bile maloljetne, a brzo je priznao kako je otišao na liječenje upravo zbog njih.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!