Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Monica Bellucci je neprepoznatljiva na novim fotografijama iz Rima
www.profimedia.hr, Instagram

I ovakva je zanosna

Monica Bellucci je neprepoznatljiva na novim fotografijama iz Rima

Monica Bellucci i danas je jedna od najljepših žena na svijetu.

Talijanska glumica ima 56 godina, stari dostojanstveno te još uvijek radi punom parom, no nova filmska uloga bitno se razlikuje od onih na koje smo inače navikli od nje. Naime, Monica je poznata po zavodljivim ulogama u filmovima kao što je "Malena", a ova je potpuno drugačija.

Riječ je o onoj u filmu "La Befana comes at night 2: The Origins" koji se trenutno snima u Rimu, a za njegove potrebe Monica mora nositi dugu, sijedu periku i šešir, zbog čega je neprepoznatljiva.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

(FOTO: www.profimedia.hr)

Radnja filma smještena je u 18. stoljeće, no mnogi komentiraju kako glumica izgleda fantastično i u takvom izdanju. Tako se čini kako joj ljubav s 36-ogodišnjim Nicolasom Lefebvreom itekako godi, a u znatno mlađeg partnera Monica se zaljubila u svibnju 2017. godine.

(FOTO: wwwprofimedia.hr)

Detalji njihove veze nisu poznati javnosti, jer je glumica dugo skrivala da u njezinom životu postoji netko, a par se dosad mogao vidjeti zajedno u javnosti svega nekoliko puta.

Bio je to prvi muškarac s kojim je priznala vezu nakon razvoda od francuskog glumca Vincenta Cassela s kojim ima dvije kćeri i koji je sreću pronašao u 30 godna mlađoj brazilskoj manekenki Tini Kunakey s kojom je dobio još jednu kćer.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!