Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Braća zakopala ratnu sjekiru? Kamere uhvatile Harryja i Williama kako razgovaraju nakon sprovoda
Instagram

pogledajte snimku

Braća zakopala ratnu sjekiru? Kamere uhvatile Harryja i Williama kako razgovaraju nakon sprovoda

Danas je pokopan princ Philip.

Oči cijeloga svijeta bile su uprte u kraljevsku obitelj, posebno prinčeve Harryja i Williama koji se tijekom sprovoda nisu ponašali nimalo bratski. 

Naime, tijekom posljednjeg ispraćaja, princ Harry viđen je kako hoda iza lijesa zajedno s princom Williamom, a između njih je njihov rođak Peter Phillips, sin princeze Anne. To je bio prvi put da se Harry nalazio u okruženju svoje obitelji nakon što je sa suprugom Meghan dao intervju Oprah Winfrey u kojem je iznio mnoge činjenice koje ne idu u korist kraljevskoj obitelji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>> U sprovodnoj povorci: Princ Harry zajedno s obitelji prvi put nakon intervjua s Oprah

Vjeruje se da je Peter hodao između Harryja i Williama u sprovodnoj povorci kako bi se izbjegli mogući skandali i okršaji između braće. Ipak, nakon što je Philip pokopan, dogodio se nagli obrat.

William, Kate i Harry viđeni su ispred kapele sv. Georgea kako razgovaraju i zajedno odlaze! To je bio i prvi put da su njih troje viđeni zajedno i da komuniciraju, i to od Harryjevog odlaska iz Velike Britanije. U jednom trenutku, vojvotkinja je zastala, a braća su nastavila hodati čavrljajući.

>> Fotografije koje su rastužile svijet: Kraljica sa suzama u očima sjedila sama na sprovodu voljenog supruga

Mnogi misle kako je to trenutak pomirbe prinčeva čijim je narušenim odnosima kumovala Harryjeva supruga Meghan, no sigurni smo kako su braća razgovarala prije sprovoda u svojim odajama i daleko od znatiželjnih očiju i ušiju.

Jesu li u potpunosti riješili probleme, to nam tek ostaje vidjeti!

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!