Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Sprovod gledala na televiziji: Meghan ostavila rukom ispisanu poruku na vijencu za princa Philipa
Instagram

posebno cvijeće

Sprovod gledala na televiziji: Meghan ostavila rukom ispisanu poruku na vijencu za princa Philipa

Meghan Markle nije bila na sprovodu princa Philipa, već je ostala kod kuće u SAD-u čuvajući drugu trudnoću.

Ipak, njena se rukom pisana poruka našla na cvjetnom vijencu u crkvi Saint George. Kako danas pišu britanski mediji, ona i suprug Harry odabrali su cvijeće iz lokalnog uzgoja. među kojima je i medvjedovina.

Riječ je o nacionalnom cvijetu Grčke, a na vijencu se našao kao počast Philipovom porijeklu i nasljeđu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Podsjetimo, Meghan Markle ostala je u Montecitu u kojem su ona i princ savili obiteljsko gnijezdo nakon odstupanja s kraljevskih dužnosti, a razlog za nedolazak na sprovod jest njezina druga trudnoća. Naravno, razlog je bio sasvim opravdan, jer je liječnik upozorio vojvotkinju da let ne bi bio dobar za nju i bebu koja stiže ovo ljeto.

>> Brbljavi prijatelji: U medije dospjeli pravi razlozi zašto se Meghan neće pojaviti na sprovodu princa Philipa

Pisalo se i kako je Meghan pokušala dobiti odobrenje za putovanje, ali bezuspješno. Ipak, vojvotkinja se navodno povjerila prijateljima kako smatra da ne bi trebala biti tamo u ova teška vremena niti nakon šokantnog intervjua s Oprah Winfrey, pa se čini kako joj je trudnoća došla kao odličan izgovor.

"Meghan smatra da je ovo pravo vrijeme da Harry izgladi odnose s ocem i bratom i da ona zbog toga tamo nije potrebna. Smatra i kako bi njezin dolazak zasjenio sprovod te da to ne bi promijenilo njezin trenutni odnos s kraljicom", otkrili su njezini prijatelji za medije.Također, naglasili su i kako se u sve upetljala i njezina majka Doria koja je inzistirala na tome da Meghan ne ide na sprovod, jer se boji stresa koji bi mogao naškoditi njoj i kćerkici.

>> Braća zakopala ratnu sjekiru? Kamere uhvatile Harryja i Williama kako razgovaraju nakon sprovoda

A čini se kako je princ izgladio odnose s obitelji, barem s bratom Williamom s kojim je nakn sprovoda viđen kako razgovara.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!