Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Meghan doma čupa kosu: Kate je na sprovodu povukla potez zbog kojeg je nazivaju 'mirotvorkom'
Instagram

'jedina dostojna titule'

Meghan doma čupa kosu: Kate je na sprovodu povukla potez zbog kojeg je nazivaju 'mirotvorkom'

Prošle subote pokopan je princ Philip.

Oči cijeloga svijeta bile su uprte u kraljevsku obitelj, posebno prinčeve Harryja i Williama koji se tijekom sprovoda nisu ponašali nimalo bratski. 

Naime, tijekom posljednjeg ispraćaja, princ Harry viđen je kako hoda iza lijesa zajedno s princom Williamom, a između njih je njihov rođak Peter Phillips, sin princeze Anne.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>> Braća zakopala ratnu sjekiru? Kamere uhvatile Harryja i Williama kako razgovaraju nakon sprovoda

To je bio prvi put da se Harry nalazio u okruženju svoje obitelji nakon što je sa suprugom Meghan dao intervju Oprah Winfrey u kojem je iznio mnoge činjenice koje ne idu u korist kraljevskoj obitelji. Vjeruje se da je Peter hodao između Harryja i Williama u sprovodnoj povorci kako bi se izbjegli mogući skandali i okršaji između braće. Ipak, nakon što je Philip pokopan, dogodio se nagli obrat.

>> Sprovod gledala na televiziji: Meghan ostavila rukom ispisanu poruku na vijencu za princa Philipa

William, Kate i Harry viđeni su ispred kapele sv. Georgea kako razgovaraju i zajedno odlaze! To je bio i prvi put da su njih troje viđeni zajedno i da komuniciraju, i to od Harryjevog odlaska iz Velike Britanije. 

(FOTO: BBC/Screenshot)

Danas se puno priča i o potezu vojvotkinje za koji se smatra da ga je učinila namjerno i zbog kojeg je danas nazivaju "mirotvorkom". Naime, Kate je u jednom trenutku namjerno usporila kako bi posvađana braća nastavila hodati i razgovarati sama.

Mnogi misle kako je to trenutak pomirbe prinčeva čijim je narušenim odnosima kumovala Harryjeva supruga Meghan, no sigurni smo kako su braća razgovarala prije sprovoda u svojim odajama i daleko od znatiželjnih očiju i ušiju.

A jesu li dečki izgladili narušene odnose, pokazat će vrijeme. U svakom slučaju, bilo ih je lijepo vidjeti onakve kao nekad.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!