Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Zavirite u luksuzni raj na zemlji koji Naomi Campbell posjeduje u Africi
Instagram

ako ovo nije savršeno...

Zavirite u luksuzni raj na zemlji koji Naomi Campbell posjeduje u Africi

U mjesto Malindija u Keniji zaljubila se još u devedesetima gdje je potom odlučila kupiti vilu koja je u njezinom vlasništvu već više od 20 godina.

Legendarna manekenka Naomi Campbell za magazin "Architectural Digest" otvorila je vrata svoje vile u Keniji i pokazala kakav luksuz posjeduje za bijeg od obaveza i užurbane svakodnevnice. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Naomi Campbell (@naomi)

U mjesto Malindi u Keniji zaljubila se još u devedesetima gdje je potom odlučila kupiti vilu koja je u njezinom vlasništvu već više od 20 godina. Komentirala je da je to njezino smirujuće mjesto. "Ne želite biti na telefonu i ne želite pronaći televiziju. Samo želite čitati i biti sami. Lijepo je imati samo tišinu i cvrčke", rekla je. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Otkrila je da ovdje najviše voli otići u srpnju. "Sve životinje prelaze iz Kenije u Tanzaniju i vidite sve. Nevjerojatno je. To je kao da National Geographic oživljava ispred vas", dodala je. 

Mnogi su u komentarima pisali kako je ovo pravi raj na zemlji koji zaista oduzima dah. Pa tko ne bi htio imati ovakvu nekretninu u koju može pobjeći kada god to poželi? 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!