Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Previše provokativno? Dečko najstarije Kardashianke objavio video koji je mnoge šokirao
Instagram

iako, preslatki su

Previše provokativno? Dečko najstarije Kardashianke objavio video koji je mnoge šokirao

Iako se našlo zaista mnogo pozitivnih komentara pratitelja koji su im poželjeli svu sreću u vezi neki su se ipak pitali je li im ovo bilo potrebno.

Kourtney Kardashian u nedjelju je napunila 42 godine. Najstarija sestra Kardashian slavila je s jednako poznatim sestrama i polusestrama, ali i s novim dečkom Travisom Barkerom koji ju je iznenadio prekrasnim iznenađenjem - buketom od 200 tulipana te visećim gardenijama koje su njezino najdraže cvijeće i koje je instalirao u njezinoj vili.

 

Osim što su sve njezine sestre objavile zajedničke fotke, to je naravno učinio i njezin dragi. Naime, Travis je na svom Instagramu objavio cijeli album fotografija, iako do tada nije objavio niti jednu zajedničku fotku. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>>Na sebi je radila samo jednu stvar, a smatraju je i 'najnormalnijom' Kardashiankom: Kourtney je s 42 ljepša no ikad

No, među njima se pronašao i jedan sporan video koji je mnogim obožavateljima ipak bio previše, a na njemu je Kardashianka Travisu lizala prst. Iako se našlo zaista mnogo pozitivnih komentara pratitelja koji su im poželjeli svu sreću u vezi neki su se ipak pitali je li im ovo bilo potrebno. 

Ljubav se među njima rodila prije nekoliko mjeseci i to iz dugogodišnjeg prijateljstva. Naime, par je dugo vezalo prijateljstvo te činjenica da su susjedi u Calabasasu, a Travis je medijima otkrio kako napokon kraj sebe ima ženu koja razumiju da su mu njegova djeca prioritet, jer ih ima i ona. 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!