Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Kći najbogatije Hrvatice objavila fotografiju koju je skrivala mjesecima i koja je napokon otkrila istinu
Instagram

konačno!

Kći najbogatije Hrvatice objavila fotografiju koju je skrivala mjesecima i koja je napokon otkrila istinu

Tamara Ecclestone i njezin suprug Jay Rutland postali su roditelji po drugi put u rujnu prošle godine.

Kći milijardera i bivšeg šefa Formule 1 Bernieja Ecclestonea i najbogatije Hrvatice Slavice Ecclestone djevojčici je dala ima Serena, a do samog je kraja skrivala sretne vijesti. 

To je radila i u Hrvatskoj gdje se prošlog ljeta odmarala s obitelji čak mjesec dana na luksuznoj tatinoj jahti "Petara", a s njom je tada bila i njezina sestra Petra Ecclestone, njezin partner Sam Palmer i Petrina djeca.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>> Bila je trudna i u Hrvatskoj, ali se to nije vidjelo: Tamara Ecclestone u tajnosti rodila drugo dijete

37-ogodišnja Petra djevojčicu je rodila u bolnici u blizini švicarskog Berna, a sa suprugom ima i kćerkicu Sophie. S obzirom na to da je dugo i vješto skrivala tudnoću, mnogi su mislili kako se odlučila za surogat-majku, no sada je Tamara objavila prve trudničke fotografije s malenom Riri, kako je od milja zovu, koje su otkrile da to nije bio slučaj.

Učinila je to sedam mjeseci nakon njezinog rođenja, a vjeruje se kako su fotografije snimljene u Švicarskoj neposredno prije poroda. Na njima savršeno sređena Tamara pozira u donjem rublju te sa satenskim ogrtačem koji joj pada preko bokova.

Mnogi se pitaju hoće li i s drugom kćeri imati pomalo bizaran odnos kao s prvom. Osim što ju je dojila do četvrte godine, Tamara se prema Sophiji ponaša poprilično posesivno pa je dan kada je malena morala u vrtić nazvala tragedijom i najtužnijim danom na svijetu jer moraju biti razdvojene i jer se boji da će Sophia morati sama odlaziti na toalet.

Također, njezin Instagram profil prepun je fotografija malene koju od milja zove Fifi. Ipak, Tamara je dobila i brojne poruke podrške u kojima su žene naglašavale kako njih dvije imaju zaista poseban odnos.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!