Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Mnogi kažu da je izgubio najzgodniju ženu na planeti, a sada je otkriven pravi razlog iznenadnog prekida?
www.profimedia.hr

NEKE SE STVARI NE MOGU TOLERIRATI

Mnogi kažu da je izgubio najzgodniju ženu na planeti, a sada je otkriven pravi razlog iznenadnog prekida?

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez šokirali su obožavatelje iznenadnim prekidom zaruka.

Iako su prekinuli prije nekoliko tjedana, u međuvremenu su pokušali spasiti vezu, no nisu uspjeli.

"Shvatili smo da bolje funkcioniramo kao prijatelji i raduje nas što ćemo to i ostati. Nastavit ćemo skupa raditi i podržavati se međusobno u zajedničkim poslovima i projektima. Želimo sve najbolje jedno drugom i našoj djeci. Iz poštovanja prema njima, želimo samo još zahvaliti svima koji su nam pružili podršku", poručio je bivši par u službenom priopćenju za medije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Podsjetimo, par je proveo zajedno posljednje četiri godine, a prije dvije su se zaručili tijekom romantičnog odmora na Bahamima. Dva puta su odgađali vjenčanje zbog pandemije koronavirusa, a onda su se prije nekoliko tjedana javile glasine da je Alex varao zanosnu zaručnicu s reality zvijezdom Madison Le Croy. Iako je par odmah demantirao takve napise, Madison je otkrila kako joj se umirovljeni bejzbolaš javljao, no da nisu spavali zajedno niti se ikad vidjeli, već samo razgovarali telefonom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Novije informacije kažu kako je Jennifer inzistirala na prekidu i to zato što je imala problem s povjerenjem u svog zaručnika koji je ranije bio veliki švaler, što nije skrivao. "Je li je varao ili nije, to nije niti važno. Ona neće tolerirati strah od varanja", otkrio je nepoznati izvor koji je naglasio i kako je lockdown promijenio njihovu vezu u kojoj je nestalo žara jer su svaki dan bili zajedno.

Sudeći po društvenim mrežama, Jennifer blista te se bacila na brojne poslovne projekte, a to je učinio i Alex, barem prema prvim paparazzo fotografijama nakon prekida koje su snimljene u Miamiju u kojem živi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

A hoće li par ljubavi dati još jednu šansu kad se slegnu emocije, to ćemo tek vidjeti. Na kraju dana, samo oni znaju prave razloge prekida i može li se nešto još popraviti.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!