Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Kraljica Elizabeta viđena prvi put nakon Philipovog sprovoda: Otišla je tugovati na omiljeno mjesto
www.profimedia.hr

uoči 95. rođendana

Kraljica Elizabeta viđena prvi put nakon Philipovog sprovoda: Otišla je tugovati na omiljeno mjesto

Britanska kraljica Elizabeta II. snimljena je prvi put nakon pogreba princa Philipa.

Kraljica je u kapeli sv. Jurja sjedila sama zbog epidemioloških mjera, a fotografije na kojima se jasno vide tuga i suze u njezinim očima obišle su čitav svijet, jer takve su fotografije zaista rijetke. To je bilo njezino prvo pojavljivanje u javnosti nakon što se saznalo da je princ preminuo 9. travnja u dvorcu Windsor u 100. godini i nakon 73 godine braka s Elizabetom.

>> Fotografije koje su rastužile svijet: Kraljica sa suzama u očima sjedila sama na sprovodu voljenog supruga

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Izvori bliski kraljici istaknuli su kako se dobro drži, no tugu nije niti pokušala sakriti. Princ joj je bio najveća podrška u životu i iako njihov brak nije uvijek bio med i mlijeko, ostali su zajedno unatoč svemu.

(FOTO: www.profimedia.hr)

Sada je 94-ogodišnja Elizabeta viđena prvi put nakon posljednjeg ispraćaja, i to kako se sama vozi do svojeg omiljenog mjesta, vrtova Frogmore. Kraljica tamo često odlazi šetati sa svojim psima, a vrtovi su udaljeni nekoliko minuta od istoimene vikendice u kojoj je odsjeo princ Harry kad se vratio u Veliku Britaniju povodom djedovog sprovoda. Harry će navodno u Londonu ostati do petka, jer kraljica u srijedu, 21. travnja, slavi 95. rođendan.

Nakon proslave, odbjegli princ vraća se u novi dom, Ameriku, u kojoj ga čekaju supruga Meghan, sin Archie i bebica koja na svijet dolazi ovo ljeto. Par ovoga puta čeka djevojčicu.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!