Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
DiCaprio je uvijek birao prekrasne žene, a ni trenutno njegova 23 godine mlađa nije iznimka
www.profimedia.hr

divna camila

DiCaprio je uvijek birao prekrasne žene, a ni trenutno njegova 23 godine mlađa nije iznimka

Paparazzi su Camilu sada uslikali kako s prijateljicama šeta svoje huskije, a zasjala je u običnoj, a prekrasnoj svilenkastoj haljini.

Ljepoticu Camilu Morrone proslavila je veza s oskarovcem Leonardom Dicaprijem. 23-godišnjakinja je zarobila njegovo srce još 2017. godine, a od samog početka golupčići skrivaju svoju intimu, ili barem to pokušavaju.

 

Camila je model i glumica čija je karijera procvjetala upravo nakon što se otkrilo da ljubi jednog od najomiljenijih holivudskih glumaca, a iako je razlika u godinama između Lea i nje velikih 23, oni guraju bez prevelikih drama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>>Ova je ljepotica osvojila Dicaprijevo srce, no hoće li ostati u njegovom životu i nakon 25. rođendana?

Već i vrapci na grani znaju da Leo prekida sa svojim djevojkama kada napune 25 pa će vrijeme pokazati hoće li se i ovoga puta dogoditi jednaki scenarij. Inače, upoznala ih je holivudska legenda, Al Pacino, koji je neko vrijeme bio u vezi s Camilinom majkom, 44-godišnjom Lucilom.

(FOTO: www.profimedia.hr) 

Paparazzi su Camilu sada uslikali kako s prijateljicama šeta svoje huskije, a zasjala je u običnoj, a prekrasnoj svilenkastoj haljini. Zna se da je Leo uvijek birao lijepe žene, a ni ona nije iznimka. 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!