Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Isplivala rijetka fotografija Beyonce sa svo troje djece: Blue Ivy će je uskoro prerasti, blizanci rastu kao gljive poslije kiše
Instagram

VRIJEME LETI!

Isplivala rijetka fotografija Beyonce sa svo troje djece: Blue Ivy će je uskoro prerasti, blizanci rastu kao gljive poslije kiše

Na Instagramu je osvanula vrlo rijetka fotografija obitelji Carter.

Mislimo na glazbeni par Beyonce i Jay-Z te njihovo troje djece za koje javnost ne može vjerovati koliko su odrasla. Radimo se o kćerkici Blue Ivy te blizancima Rumi i Siru. Blue Ivy ima devet godina te je nedavno postala druga najmlađa dobitnica Grammyja u povijesti, dok blizanci imaju tri godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Shade Room (@theshaderoom)

Fotografiju je objavio dugogodišnji Beyoncein frizer Neal Farinah, a slavna obitelj na njoj pozira u crnim kombinacijama od glave do pete. Najviše komentara svakako su prikupile Beyonce i mezimica Blue Ivy koja bi uskoro mogla postati viša od slavne mame.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>> Beyonce i Jay-Z slave 13. godišnjicu braka, a ove fotke dokaz su koliko su se promijenili od samih početaka

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Bilo je i onih koji su komentirali kako nisu imali pojma da par ima blizance, no to je samo zato što ih javno gotovo nikad ne eksponiraju, a prva fotografija njezine druge trudnoće srušila je internet u veljači 2017. godine sa 6,3 milijuna lajkova koje je skupila u samo osam sati.

>> Beyonce u haljini o kojoj se priča postala žena s najviše osvojenih Grammyja u povijesti: Osvojila ga i njezina 9-ogodišnja kći

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Slavni bračni par nedavno je proslavio 13. godišnjicu braka koji nije uvijek bio besprijekoran. Podsjetimo, Jay-Z je prije pet godina prevario Beyonce, o čemu je ona snimila niz pjesama koje su naposljetku završile na albumu 'Lemonade' koji je ovjekovječio to burno razdoblje njihovih života. Beyonce je suprugovu preljubnicu prozvala 'Becky s lijepom kosom', a neko vrijeme se šuškalo da se radi o Riti Ori sve dok sama pjevačica to nije demantirala. Kako je tada otkrila Beyonce, isprva je u braku ostala samo zbog Blue Ivy, a Jay-Z je rekao da je 'najgora kazna gledati lice osobe koju je iznevjerio'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Brak su uspjeli spasiti zahvaljujući terapijama, a pomogla im je i glazba. "Umjetnost smo koristili kao terapiju. I onda smo počeli zajedno stvarati glazbu. A onda je glazba koju je ona u to vrijeme otišla dalje. Njezin album izašao je kao suprotnost zajedničkom albumu na kojem smo tad radili", objasnio je reper prije četiri godine za New York Times."Najbolje mjesto u uraganu je u njegovom središtu. Najbolje mjesto je u središtu boli. I tamo smo mi sjedili. Bilo je neugodno. Puno smo razgovarali. Bio sam zaista ponosan na glazbu koju je napravila, a ona je bila ponosna na umjetnost koju sam ja stvorio. I na kraju dana imamo poštovanje jedan prema drugome. Mislim da je ona nevjerojatna", dodao je.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!