Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Kći Billa Gatesa komentirala razvod svojih roditelja na Instagramu
Instagram

izazovna vremena

Kći Billa Gatesa komentirala razvod svojih roditelja na Instagramu

Bill i Melinda Gates šokirali su svijet priopćenjem kako se razvode nakon 27 godina braka.

"Nakon puno razmišljanja i puno rada na našem odnosu, odlučili smo okončati naš brak", započeo je Bill na Twitteru. Nakon kraćeg opisa braka koji je potrajao 27 godina, Gates je rekao da oboje i dalje dijele vjeru u misiju njihovih fundacija. Post je potpisan s "Melinda Gates i Bill Gates".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Gates (@jenniferkgates)

Njihovu objavu New York Times je popratio konstatiranjem da su se Gatesi skupa prometnuli u vodeće figure svjetske borbe protiv covida-19, te da će njihov razlaz vjerojatno izazvati "udarne valove" kroz svijet filantropije, javnog zdravstva i biznisa.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>> Razvode se Bill i Melinda Gates: 'Nakon puno razmišljanja i puno rada na našem odnosu, odlučili smo okončati naš brak'

(FOTO: Instagram)

New York Times otvara i pitanje daljnje sudbine Gatesovog bogatstva, a koje u velikom dijelu još nije prešlo u vlasništvo njihove fundacije. Prema Forbesu, Gates dandanas posjeduje 124 milijarde dolara.

Ubrzo se oglasila i njihova najstarija kći Jennifer Gates. 25-ogodišnjakinja se poslužila Instagramom kako bi zamolila za privatnost u ovim teškim vremenima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Gates (@jenniferkgates)

"Do sada su mnogi od vas čuli vijest da se moji roditelji razvode. Bilo je to izazovno vrijeme za cijelu našu obitelj. I dalje učim kako se nositi s emocijama. Neću osobno dalje komentirati ništa oko razvoda, ali molim vas znajte da mi vaše lijepe riječi i podrška puno znače. Hvala vam što razumijete našu želju za privatnošću dok se krećemo u sljedeću fazu našeg života", poručila je u storyju.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!